Σάββατο, 27/07/24
Puma

Η Puma πρωτοπορεί και διαφέρει! (photos/vid)

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Η Puma παρουσίασε τα ποδοσφαιρικά παπούτσια που θα φορούν, στα μεγάλα τουρνουά του καλοκαιριού, οι παίκτες με τους οποίους συνεργάζεται. Τα έντονα φωσφοριζέ χρώματα και η διαφορετικότητα του κάθε παπουτσιού του ίδιου ζευγαριού εντυπωσιάζει!

Τα τελευταία χρόνια τα ποδοσφαιρικά παπούτσια έχουν ξεφύγει από το απλό μαύρο που γνωρίζαμε, με τις εταιρείες να χρησιμοποιούν διάφορα χρώματα και σχέδια. Η Puma πρωτοπορεί, όχι μόνο βάφοντας τα νέα «Puma evoPOWER Tricks Euro 2016» σε έντονα φωσφοριζέ χρώματα, αλλά χρησιμοποιεί διαφορετικό σχέδιο για το κάθε παπούτσι του ίδιου ζευγαριού.

Το δεξί παπούτσι ξεκινά από μαύρο και γίνεται στο εμπρός μέρος κίτρινο, ενώ το αριστερό που είναι και αυτό μαύρο στο πίσω μέρος  γίνεται ροζ στο μπροστά. Σε επίπεδο τεχνολογίας, οι σχεδιαστές της Puma χρησιμοποίησαν το δοκιμασμένο πρότυπο της σειράς evoPOWER, που προσφέρουν αυξημένη δύναμη και ευστοχία στα σουτ.

Αμέσως μετά την παρουσίαση του νέου μοντέλου, η εταιρεία λάνσαρε ένα τηλεοπτικό σποτ, στο οποίο προβάλλονται τα evoPOWER Tricks, αλλά και μερικοί από τους ποδοσφαιρικούς αστέρες που θα τα φορέσουν κατά τη διάρκεια του EURO 2016 άλλα και του Κόπα Αμέρικα. Στο πρόμο σποτ πρωταγωνιστούν οι Ρόις, Γκριεζμάν, Ζιρού, Φάμπρεγκας, Βεράτι και Αγουέρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Viral

Ο Μέσι αγόρασε… σπίτι γειτόνων επειδή τον ενοχλούσαν!

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία έφερε από το... παρελθόν ο Ράκιτιτς, σχετικά με τον πρώην συμπαίκτη του, Λιονέλ Μέσι. Και...
Viral

Στα… “Πράσινα” ο Τσιμίκας – Δεν το “είδε” ο...

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Άρνε Σλοτ, δείχνοντας την θέληση του αν κρατήσει τον...
Πορτογαλία

Η Μπενφίκα είναι… μανούλα στους νεαρούς – Πουλάει ακόμη...

Τι άλλο να κάνει η Μπενφίκα, παίρνει νεαρούς ποδοσφαιριστές και βγάζει... τρελά χρήματα από πωλήσεις. Πόσο μάλλον όταν...
Ισπανία

Η Παρί κάνει… ρελάνς για Νίκο Γουίλιαμς – Τη...

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να τη... σπάσει στη Μπαρτσελόνα και της "κλέψει" μια μεταγραφή, που οι...
ΠΑΟΚ

Συνεχίζουν να γράφουν για… Γερμανικές ομάδες και Κουλιεράκη!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει μπει για τα καλά στο... ενδιαφέρον αρκετών Γερμανικών ομάδων. Ο...