Παρασκευή, 29/03/24
EURO 2016

Η Kinder “χτυπά τον ρατσισμό” ενόψει του EURO 2016!(photo)

Στο πλαίσιο της χορηγικής της συνεργασίας με τη Γερμανική Ομοσπονδία και ενόψει του EURO 2016, οι άνθρωποι του γερμανικού τμήματος της Ferrero αποφάσισαν να αλλάξουν τη γνωστή συσκευασία βάζοντας φωτογραφίες των παικτών της εθνικής Γερμανίας, από όταν ήταν παιδιά. Σκοπός της καμπάνιας, πέρα από την διαφημιστική προβολή της παιδικής σοκολάτα Kinder, είναι η καταπολέμηση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, καθώς πολλοί από τους ποδοσφαιριστές που απεικονίζονται στην συσκευασία, προέρχονται από οικογένειες μεταναστών.

Τα αγόρια μοιάζουν περισσότερο να είναι αφρικανικής καταγωγής, ή από χώρες της Μέσης Ανατολής. Και φυσικά αυτό εξόργισε τους οπαδούς του Pegida, γερμανικού ξενοφοβικού κινήματος, που ανέβασε σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. “Δεν σταματούν πουθενά”, ανέφερε η αρχική ανάρτηση στο Facebook. “Πράγματι μπορείς να την αγοράσεις έτσι ή κάνουν πλάκα;” ανέφερε άλλος σχολιαστής ή ένας τρίτος: “Δεν μπορεί, πρέπει να είναι κάποιο αστείο” και ένας ακόμη: “Προσπαθούν να μας ξεγελάσουν να αποδεχθούμε κάθε σκουπίδι ως κάτι το φυσιολογικό. Καημένη Γερμανία“. Με μηνύματα τους εκφράστηκαν εναντίον της αλλαγής στις συσκευασίας, προτείνοντας μέχρι και μποϊκοτάζ των προϊόντων.

Όλα αυτά πριν αποκαλυφθεί πως τα συγκεκριμένα παιδάκια έχουν γίνει άντρες και μάλιστα έχουν χαρίσει στη Γερμανία τεράστιες επιτυχίες και έχουν κάνει το γερμανικό λαό υπερήφανο.

kinder_1

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...