Παρασκευή, 29/03/24
ΠΑΟΚ

Έχουν αλλάξει οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ με Σαββίδη

Ο προπονητής της U20 του ΠΑΟΚ μίλησε στο “Αθλητικό Μετρόπολις” κάνοντας τον απολογισμό της σεζόν που έκλεισε, για τον Ιβάν Σαββίδη και την προώθηση των ποδοσφαιριστών της ακαδημίας στη πρώτη ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε :

Για τον απολογισμό της σεζόν:  «Δεν τελείωσε ακόμα η σεζόν, υπάρχουν αρκετές ηλικιακές κατηγορίες που δεν έχουν τελειώσει ακόμα. Η U20 και η U17 έχουν τελειώσει και όταν θα τελειώσουν οι μικρότεροι θα ξεκινήσουν ξανά προετοιμασία στην U20.»

Για τον ανταγωνισμό: «Τα τελευταία χρόνια προσπαθούν να βάλουν τεχνογνωσία σε αρκετές ακαδημίες. Το πρόβλημα είναι κυρίως στις ΠΑΕ για αυτά που προσφέρουν στα παιδιά. Υπάρχει έλλειψη πολλών καλών ποδοσφαιριστών λόγω των κοινωνικών δομών της χώρας και δεν υπάρχουν κοινωνικά ερεθίσματα στα παιδιά.»

Για τον Σαββίδη που επενδύει στις ακαδημίες: «Δεν είμαι αρμόδιος να μιλήσω για νούμερα αλλά σίγουρα ο μεγαλομέτοχος έχει βοηθήσει πολύ και προσφέρει τις συνθήκες που λείπουν από τις άλλες ΠΑΕ.»

Για το τι έχει αλλάξει στον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια:  «Έχουν αλλάξει πολλά με την έλευση του κυρίου Σαββίδη, υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες στο σκάουτινγκ, βλέπουμε τα λάθη μας και τα διορθώνουμε. Τα χρήματα μας βοηθάνε να κάνουμε περισσότερα πράγματα.»

Για τους παίκτες που ανεβαίνουν στην μεγάλη ομάδα:  «Δεν είναι εύκολο κάποιος ποδοσφαιριστής για να παίξει στον ΠΑΟΚ. Πρέπει να είναι ποδοσφαιριστής πολύ καλού επιπέδου. Η Super League είχε δημοσιεύσει μια έρευνα για τις ακαδημίες μας. Δεν θα παίξουν όλοι οι παίκτες των ακαδημιών στον ΠΑΟΚ. Δεν γίνεται αυτό. Δεν μπορεί να είσαι ποτέ ευχαριστημένος με την ποιότητα και τον αριθμό των ποδοσφαιριστών που ανεβαίνει στην μεγάλη ομάδα. Κάθε φορά πρέπει να βελτιωνόμαστε.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...