Παρασκευή, 19/04/24
Super League U17

Ατρόμητος ήταν ο… ΠΑΟΚ (photos)

Μετά τη SKODA Ξάνθη ακόμη μία ομάδα από τη Βόρεια Ελλάδα πέρασε στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος της Super League U17, o ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες του “δικέφαλου του Βορρά” στον δεύτερο ημιτελικό του final 4 αντιμετώπισαν τον γηπεδούχο, Ατρόμητο, τον οποίο και νίκησαν με σκορ 1-0.

Οι Θεσσαλονικείς ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και έλεγχαν τον αγώνα με την κατοχή της μπάλας μη αφήνοντας πολλά περιθώρια στους Περιστεριώτες για να τους απειλήσουν.

Μάλιστα, στο 32‘ οι παίκτες του ΠΑΟΚ πήραν το προβάδισμα με κεφαλιά του Χατζηστράβου έπειτα από εξαιρετική ενέργεια του Γκαργκαλατζίδη από αριστερά, που «άδειασε» δύο φορές τον αντίπαλό του.

Ο ΠΑΟΚ μπορούσε να κάνει και το 2-0 στο 67‘ αν ο Χατζηδίμπας δεν αστοχούσε στο πέναλτι, που ο ίδιος κέρδισε. Λίγο πριν το τέλος ο Σαλαμούρας πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο στις καθυστερήσεις, αλλά αυτό δεν στοίχισε στους “μελανόλευκους” που πέρασαν στον τελικό.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ατρόμητος:  Κίναλης, Αποστόλου, Ασλάνι (86’ Μαρκουλάκης), Ιγκμπινόμπα, Λώλος, Ιμέρι (65’ Δόσης), Χατζοβασιλάκης (80’ Κιτσόπουλος), Ζαραφέτας, Κακοσήμος (80’ Παναγιωτίδης), Μοιρασγεντής, Τριμμάτης

ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Παπαθανασίου (64’ Λύρατζης), Βουτσάς, Δημητρίου, Τσαούσης, Μελετίδης, Χατζηστραβός (87’ Μίσκοβιτς), Αηδονίδης (76’ Σαλαμούρας), Χατζηδίμπας (77’ Υφαντίδης), Τζοβάρας, Γκαργκαλατζίδης (93’ Γαϊτανίδης).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός

Με ήρωα τον Τζολάκη στους… “4” ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει την μεγάλη πρόκριση στους "4" του Conference League, με τον νεαρό τερματοφύλακα...
Top10

Μια 10αδα από κορυφαίους… που ΔΕΝ σήκωσαν το ΤσουΛου!

Πολλοί αστέρες έχουν καταφέρει πολλά στην καριέρα τους, ωστόσο δεν κατάφεραν να φτάσουν στην κατάκτηση του Champions...
Top5

Οι… τεμπέληδες τερματοφύλακες που πέρασαν από το ποδόσφαιρο!

Ανά την ιστορία του ποδοσφαίρου, έχουν καταγραφεί και “τζάμπα” περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που πληρώνονταν χωρίς να παίρνουν καν...
Super League 2 U19

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Super League 2...

Η Super League 2 U19 φέρνει ματσάρες με την 10η αγωνιστική της, που κάνει σέντρα το Σαββατοκύριακο. Αναλυτικά...
Ολυμπιακός (U19)

Ραντεβού με την… ιστορία για τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για μια μεγάλη μάχη αύριο (15:00) κόντρα στην Γαλλική Ναντ, για μια θέση στον...