Παρασκευή, 29/03/24
2nd Youth Football Cup

Απόλυτα πετυχημένο το 2nd Youth Football Cup (photos)

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το 2nd Youth Football Cup στην παραλία Κατερίνης.

Ένα πλήρες αγωνιστικό τριήμερο με 37 αγωνιστικά τμήματα και περισσότεροι από 600 αθλητές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους σε περίπου 100 αγώνες.

Μάλιστα, αυτό που έκανε μεγάλη εντύπωση στο συγκεκριμένο τουρνουά είναι ότι διεξήχθη χωρίς βαθμολογία, αφοί οι διοργανωτές θεωρούν πως ο παιδικός αθλητισμός είναι εκπαίδευση και όχι πρωταθλητισμός, ενώ και κάποια παιχνίδια διεξήχθησαν χωρίς διαιτητή, το οποίο ενίσχυσε την εκπαιδευτική ταυτότητα του τουρνουά.

Ακολουθήθηκαν οι κανόνες Fair Play όπως ορίζει η UEFA στις αναπτυξιακές ηλικίες και εφαρμόστηκαν από το σύνολο των ομάδων της διοργάνωσης.

Στόχος της διοργάνωσης ήταν η ψυχαγωγία των αθλητών αλλά και η προβολή των ταλέντων που συμμετείχαν σε αυτή, ενώ το “παρών” έδωσαν και σκάουτερ αρκετών επαγγελματικών ομάδων παρακολουθήσαν τη διοργάνωση.

Εκτός από την αγωνιστική δράση οι μικροί φίλοι είχαν την ευκαιρία στην τελετή λήξης να: 

Παρακολουθήσουν ομιλία από τον καθηγητή Α.Π.Θ και παιδοχειρούργο Δρ. Ελευθέριο Σμαρόπουλο με θέμα “Doping και ποδόσφαιρο”.doctor1

Να ψυχαγωγηθούν από τον πολιτιστικό σύλλογο Μακρύγιαλου «Η στέγη της Αγάπης» όπου παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς από τον Πόντο και τη Θράκη.filantropikoskapouranis xoroi

Να παρακολουθήσουν ένα εντυπωσιακό Juggling Show με φωτιές από τον ποδοσφαιριστή της Ένωσης Πάργας, Σίβα.kapouranis foties

Μεγάλη συνεισφορά στην οργάνωση του τουρνουά προσέφεραν οι σπουδαστές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και του τμήματος Οργάνωσης και διοίκησης του Αθλητισμού και συγκεκριμένα οι:

Παναγιώτης Χατζηχαραλάμπους, Ανδρέας Φίλιππος Χατζηχαραλάμπους, Μιχάλης Τσελίκος, Κώστας Ελεφάντης, Λίνα Γιουμίδου, Κώστας Ντάσκας, Καπουράνης Αλέξανδρος.

Youth Football Cup _ethelontes

Τέλος οι διοργανωτές Καπουράνης Γεώργιος και Καπουράνης Θάνος θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλες τις ομάδες για την άψογη συνεργασία τους, για το ήθος που έδειξαν όλες αυτές τις μέρες

Ακόμα, ευχαριστούν το ξενοδοχείο Village mediterranean hotel and Spa 5* για τη φιλοξενία, το talentabout.gr για τη κάλυψη όλης της διοργάνωσης live την εταιρία Avance, τον φυσιοθεραπευτή κύριο Ατματζίδη Γιάννη για τα δωρεάν πελματογραφήματα που παρείχε σε όλους τους αθλητές, τον κύριο Κατσέλη για την χορηγία του, τους διασώστες και τους διαιτητές μας!

Youth Football Cup_sporsores

Ραντεβού το επόμενο έτος για το 3rd Youth Football Cup!!!!!

 

Είπαν για το τουρνουά:

Ακαδημία Shooters: “Η διοργάνωση ήταν ευρωπαϊκή!!! Ξεφύγατε απλο τα τετριμμένα ελληνικά τουρνουά”.

Ακαδημία Ελπίδες ΠΑΟΚ Ζωγράφου- Μαρμαρά: “Και του χρόνου να είμαστε καλά, θα είμαστε εδώ σίγουρα!”.

Ακαδημία Sport Village: “Καλή οργάνωση, εξαιρετικά ξενοδοχεία”.

Ακαδημία Θύελλα Αιγίου: “Όλα ήταν όμορφα. Περάσαμε πολύ καλά και θα μείνει αξέχαστο στα παιδιά. Ευχαριστούμε!”

Ακαδημία Γιώτσα: “Ευχαριστούμε για την εξαιρετική διοργάνωση σε ένα όμορφο ποδοσφαιρικό τριήμερο”!

Ακαδημία Toumba FC: “Ευχαριστούμε για την πρόσκληση και για την 1η μας συμμετοχή στο εξαιρετικό αυτό τουρνουά από όλες τις απόψεις. Τα παιδιά διασκέδασαν κ απόλαυσαν ποδόσφαιρο αποκόμισαν νέες εμπειρίες όσον αφορά τη δική μας ακαδημία κ έκαναν νέες φιλίες”.

Ακαδημία Αγροτικός Αστέρας: “Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω εσάς αλλά και όλους τους συνεργάτες σας για την άρτια δομημένη διοργάνωση αλλά ιδιαίτερα για την φιλοσοφία του τουρνουά. Μας βρίσκει σύμφωνους και θα ήμαστε μαζί σας όποτε διοργανώνετε αντίστοιχες εκδηλώσεις”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...