Σάββατο, 27/07/24
Ολυμπιακός

Τα μελλοντικά “αστέρια” του Ολυμπιακού (photos)

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Οι σπουδαίες ομάδες δεν προσπαθούν μόνο να κάνουν σημαντικές μεταγραφές και να φέρουν “έτοιμους” παίκτες στις τάξεις τους, ώστε να τις βοηθήσουν για να κατακτήσουν τίτλους.

Έχουν και το βλέμμα τους προς το μέλλον και παράλληλα στα “φυτώριά” τους, όπως και ο Ολυμπιακός, ο οποίος παρά την πίεση που έχει για αποτελέσματα και κούπες δεν ξεχνάει τους ποδοσφαιριστές του από τα τμήματα υποδομής του και οι παρακάτω είναι μερικοί λόγοι για τους “ερυθρόλευκους” να είναι αισιόδοξοι για την επόμενη μέρα.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΧΟΥΤΕΣΙΩΤΗΣ (21 ΧΡΟΝΩΝ – 1.92 Μ. – ΚΙΠΕΡ):

Ο υψηλόσωμος γκολκίπερ από το Μακρυχώρι αναδείχθηκε μέσα από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού. Έχει… ψηθεί με προετοιμασίες με την πρώτη ομάδα, έχει δουλέψει πολύ και έχει βελτιωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό. Φέτος δεν έχει πάρει ματς στα πόδια του. Έχει συμβόλαιο έως 30.06.2018.

xoutesiotis

xoutesiotis2

ΚΟΥΑΖΙΜ ΛΑΤΣΙ (20 ΕΤΩΝ – 1.79 Μ. – ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΧΑΦ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΣ):

Το… πολυεργαλείο των Ακαδημιών και ένας παίκτης που έχει αγωνιστεί σε έξι θέσεις! Από στόπερ μέχρι στην επίθεση. Ο διεθνής Κουαζίμ Λάτσι αποτελεί ένα από τα μεγάλα ταλέντα των υποδομών και έχει μεγάλες προοπτικές. Φέτος είχε 1 συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδας με την πρώτη ομάδα. Στον Ολυμπιακό τον πιστεύουν πολύ και θα στηριχθούν και πάνω του. Το συμβόλαιό του εκπνέει στις 31 Δεκεμβρίου του 2017.

latsi1

latsi2

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ (19 ΕΤΩΝ – 1.78 Μ. – ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΠΑΚ – ΧΑΦ):

Έχει όλα τα φόντα να γίνει το επόμενο Golden boy του Ολυμπιακού. Γρήγορος, τεχνίτης, τσαμπουκάς με πολύ καλό πόδι και εξαιρετική εικόνα στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Ως αριστερός μπακ – χαφ καλύπτει πολυ καλά όλη την πλευρά. Έχει συμβόλαιο έως τις 30.06.2018. Φέτος με τον Ολυμπιακό ξεκίνησε και βασικός σε ματς. Είχε 8 αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και 2 ασίστ. Με διαφορά ότι καλύτερο χρησιμοποίησε φέτος από παιδιά Ακαδημιών ο Μάρκο Σίλβα. Έχει βέβαια ακόμα δρόμο μπροστά του αλλά όταν ο Γρηγόρης Γεωργάτος επέμενε τόσο για εκείνον και βλέπει σε αυτόν έναν μελλοντικό διάδοχό του αυτό λέει πολλά…

tsimikas

tsimikas2

ΠΡΑΞΙΤΕΛΗΣ ΒΟΥΡΟΣ (20 ΕΤΩΝ – 1.83 Μ. – ΣΤΟΠΕΡ – ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ – ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ):

Όταν ο ίδιος ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς στάζει μέλι για σένα τότε τα όποια άλλα σχόλια περιττεύουν. Ο Μυτιληνιός Βούρος μπήκε φέτος στα… βαθιά αφού ξεκίνησε βασικός στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου της Τούμπας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, που δεν έμελλε να τελειώσει ποτέ βέβαια. Είχε παρουσία και στην Ευρώπη. Συνολικά κατέγραψε 6 ματς και 390 λεπτά.

vouros

vouros2

ΜΑΝΟΛΗΣ ΣΑΛΙΑΚΑΣ (19 ΧΡΟΝΩΝ – ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΧΑΦ – ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ ΚΑΙ ΜΕΣΟΣ):

Ένα ακόμα ταλέντο του Ολυμπιακού από το Ηράκλειο. Στις 6 Ιουλίου του 2015 ο Ολυμπιακός του είχε επεκτείνει το συμβόλαιο έως τις 30 Ιουνίου του 2016. Ο 19χρονος Μανόλης Σαλιάκας είχε 3 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, έχοντας 151 λεπτά στο ενεργητικό του. Είναι παίκτης που έχει δοκιμαστεί και τα προηγούμενα χρόνια σε επίπεδο πρώτης ομάδας.

saliakas

saliakas2

* Στην αναφορά του άρθρου αναφέρονται μόνο οι πιτσιρικάδες που είναι ενταγμένοι στο ρόστερ της πρώτης ομάδας. Υπάρχουν και αρκετά άλλα παιδιά από την ομάδα Νέων που πήραν ευκαιρίες από τον Μάρκο Σίλβα, όπως ο Μανθάτης. Και βέβαια ο Πορτογάλος προτίθεται να έχει από 3 – 6 παιδιά από την Ακαδημία μαζί του στην καλοκαιρινή προετοιμασία.

Πηγή: www.gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Viral

Ο Μέσι αγόρασε… σπίτι γειτόνων επειδή τον ενοχλούσαν!

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία έφερε από το... παρελθόν ο Ράκιτιτς, σχετικά με τον πρώην συμπαίκτη του, Λιονέλ Μέσι. Και...
Viral

Στα… “Πράσινα” ο Τσιμίκας – Δεν το “είδε” ο...

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Άρνε Σλοτ, δείχνοντας την θέληση του αν κρατήσει τον...
Πορτογαλία

Η Μπενφίκα είναι… μανούλα στους νεαρούς – Πουλάει ακόμη...

Τι άλλο να κάνει η Μπενφίκα, παίρνει νεαρούς ποδοσφαιριστές και βγάζει... τρελά χρήματα από πωλήσεις. Πόσο μάλλον όταν...
Ισπανία

Η Παρί κάνει… ρελάνς για Νίκο Γουίλιαμς – Τη...

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να τη... σπάσει στη Μπαρτσελόνα και της "κλέψει" μια μεταγραφή, που οι...
ΠΑΟΚ

Συνεχίζουν να γράφουν για… Γερμανικές ομάδες και Κουλιεράκη!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει μπει για τα καλά στο... ενδιαφέρον αρκετών Γερμανικών ομάδων. Ο...