ΠΑΟΚ U11

Πρώτη στο Catnic Cup η U11 του ΠΑΟΚ! (vid)

Το τρόπαιο του Catnic Cup θα βρίσκετε στην Θεσσαλονίκη, το πρωί της Μ. Δευτέρας, οπότε οι παίκτες του Ανδρέα Μπαλαμπάνη επιστρέφουν από την Στουτγάρδη πλήρεις από εικόνες κι εμπειρίες.

Στη φάση των «8» ο ΠΑΟΚ κέρδισε 4-1 την Ντόρτμουντ, έχασε 1-0 από την Νυρεμβέργη κι αρκέστηκε σε λευκή ισοπαλία με την Στουτγάρδη. Στον ημιτελικό επικράτησε 3-2 της Αουγκσμπουργκ στην διαδικασία των πέναλτι (0-0 η κανονική διάρκεια), ενώ στον τελικό ήταν η σειρά του ΠΑΟΚ να κερδίσει 1-0 την Νυρεμβέργη και να κατακτήσει την πρώτη θέση του τουρνουά. Να σημειωθεί ότι από την φάση των ομίλων ο Δικέφαλος προκρίθηκε αήττητος.

Ειδική μνεία αξίζει να γίνει στην ζεστή φιλοξενία που πρόσφεραν απλόχερα για άλλη μια φορά στην αποστολή του ΠΑΟΚ οι ομογενείς της Γερμανίας.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι η U11 τον Ιούλιο θα βρεθεί στο Παρίσι για το World Cup, ενώ θα επιστρέψει στη Γερμανία στις 13 Μαϊου για το τουρνουά Led Lenser.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτέλεσαν οι: Αυγουστίδης Θωμάς, Αγγελίδης Σπύρος, Αλειφερόπουλος Στέφανος, Αλμύρας Χρήστος, Καραπατσιάς Βασίλης, Πεκρίδης Παναγιώτης, Καμπούρης Γιώργος, Θεοδοσιάδης Κωνσταντίνος, Κωττάς Δημήτρης, Μακρής Γιώργος, Μαύρης Νίκος, Κοσίδης Χρήστος, Γκούμας Κωνσταντίνος, Παπαευαγγέλου Δημήτρης.

Συνόδευσαν οι προπονητές Ανδρέας Μπαλαμπάνης, Αντώνης Κρινίτσας καιΚώστας Βούρτσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πεντάρα η Εθνική Ελπίδων και… έχει το απόλυτο στα προκριματικά!

Μια ακόμη νίκη, την έκτη διαδοχική στα προκριματικά του...

Τι συνέπειες έχει σε ένα ταλέντο ένας… ανεπαρκής προπονητής;

Ο ρόλος του προπονητή στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου είναι καθοριστικός...

Το πρόγραμμα των ημιτελικών της Super League 2 U19!

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος έδειξε το πρόγραμμα της...

“Έχουμε ταλέντο αλλά λίγες επιλογές από το ελληνικό πρωτάθλημα”!

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στάθηκε...

Ζήτησε συγκέντρωση στο πλάνο ο Ταουσιάνης!

"Συγκέντρωση στο αγωνιστικό πλάνο" απαιτείται ώστε η Εθνική Ελπίδων...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ