Γερμανία

“Πόλεμος” για μεγάλο ταλέντο της Γκλάντμπαχ

Έναν μικρό… χαμό έχει προκαλέσει ο Μαχμούντ Νταχούντ στα ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά δεδομένα.

Ο 20χρονος Σύρος μέσος αγωνίζεται στην Bundesliga για χάρη της Γκλάντμπαχ και όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για το επόμενο αστέρι του γερμανικού πρωταθλήματος με πολλά ευρωπαϊκά κλαμπ να τον έχουν βάλει στο στόχαστρό τους.

Αναλυτικά, ο Νταχούντ αποτελεί στόχο της Λίβερπουλ, της Τότεναμ αλλά και της Ντόρντμουντ. Το προβάδισμα στην όλη υπόθεση πλανάται μεταξύ των τριών ομάδων, οι οποίες έχουν ακριβώς τις ίδιες πιθανότητες να τον κάνουν δικό τους.

Η Γκλάντμπαχ βέβαια δύσκολα θα αφήσει το ανερχόμενο ταλέντο της να αποχωρήσει από το σύλλογο και πόσο μάλλον για άλλη γερμανική ομάδα. Κάτι τέτοιο συνεπώς βγάζει εκτός τη Ντόρντμουντ και αφήνει στο παιχνίδι τις δύο αγγλικές ομάδες, εκ των οποίων η Τότεναμ έχει και το δέλεαρ του Champions League.

Όλα αυτά φυσικά είναι θεωρητικά σενάρια που κυκλοφορούν στον αγγλικό και γερμανικό Τύπο. Ο Νταχούντ κοστολογείται στα 15 εκατομμύρια ευρώ από την Γκλάντμπαχ συνεπώς θα παίξει μείζονος σημασίας ρόλο και το ποια ομάδα θα καταβάλει τα περισσότερα χρήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει “φάει”… κόλλημα με τον Καρέτσα!

Η Ρεαλ Μαδρίτης έχει στο στόχαστρο της τον νεαρό...

Η νέα μπάλα του Μουντιάλ θέλει… φόρτιση!

Σε μια εποχή που τεχνολογία και πολλά... εξελίσσονται, το...

Κυπελλούχος στην Γερμανία ο νεαρός Τσίγκας!

Η U19 της Στουτγκάρδης κατέκτησε το κύπελλο Νέων της...

Οι νεαροί του Άρη έχουν κάνει… κλικ στον Γρηγορίου!

Η φετινή U19 του Άρη δεν κατέκτησε το Κύπελλο...

Φινάλε με νίκη για τον ΠΑΟΚ στον Βόλο!

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από τον Βόλο, επικρατώντας με 2-1...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ