Γερμανία

“Πόλεμος” για μεγάλο ταλέντο της Γκλάντμπαχ

Έναν μικρό… χαμό έχει προκαλέσει ο Μαχμούντ Νταχούντ στα ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά δεδομένα.

Ο 20χρονος Σύρος μέσος αγωνίζεται στην Bundesliga για χάρη της Γκλάντμπαχ και όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για το επόμενο αστέρι του γερμανικού πρωταθλήματος με πολλά ευρωπαϊκά κλαμπ να τον έχουν βάλει στο στόχαστρό τους.

Αναλυτικά, ο Νταχούντ αποτελεί στόχο της Λίβερπουλ, της Τότεναμ αλλά και της Ντόρντμουντ. Το προβάδισμα στην όλη υπόθεση πλανάται μεταξύ των τριών ομάδων, οι οποίες έχουν ακριβώς τις ίδιες πιθανότητες να τον κάνουν δικό τους.

Η Γκλάντμπαχ βέβαια δύσκολα θα αφήσει το ανερχόμενο ταλέντο της να αποχωρήσει από το σύλλογο και πόσο μάλλον για άλλη γερμανική ομάδα. Κάτι τέτοιο συνεπώς βγάζει εκτός τη Ντόρντμουντ και αφήνει στο παιχνίδι τις δύο αγγλικές ομάδες, εκ των οποίων η Τότεναμ έχει και το δέλεαρ του Champions League.

Όλα αυτά φυσικά είναι θεωρητικά σενάρια που κυκλοφορούν στον αγγλικό και γερμανικό Τύπο. Ο Νταχούντ κοστολογείται στα 15 εκατομμύρια ευρώ από την Γκλάντμπαχ συνεπώς θα παίξει μείζονος σημασίας ρόλο και το ποια ομάδα θα καταβάλει τα περισσότερα χρήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Παναθηναϊκός “χτύπησε” 16χρονο ταλέντο από τη Super League 2!

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε ακόμη ένα ταλέντο για την Ακαδημία...

Ο Συλαϊδόπουλος θέλει να κρατήσει έναν νεαρό στη Ριο Άβε!

Ο Γκουστάβο Μάντσα έφτασε στον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι...

Νέο ταλέντο στην Ακαδημία του Αστέρα!

Ένα ακόμα ταλέντο από τις ακαδημίες της Εράνης Φιλιατρών...

Οι Πορτογάλοι τσεκάρουν ταλέντο της U15 του Ολυμπιακού!

Η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Ολυμπιακού —...

Αναχώρησε για Γερμανία η U15 του ΟΦΗ!

Με προορισμό το Μάνχαϊμ της Γερμανίας αναχώρησε το πρωί...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ