Παρασκευή, 19/04/24
Super League U17

Νίκη για τον Ολυμπιακό επί του Παναθηναϊκού στη Super League U17! (photos)

Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη κατά διαστήματα απέδωσε καλό ποδόσφαιρο απέναντι στον Παναθηναϊκό και είχε πολλές ευκαιρίες για να πετύχει περισσότερα γκολ. Το μοναδικό τέρμα του «ντέρμπι των αιωνίων» πέτυχε στο 14′  με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή ο Κωστανάσιος μετά από ασίστ του Ξενιτίδη.

Ο Ολυμπιακός έχασε ευκαιρίες για γκολ στο 9′ και στο 27′ με τον Ξενιτίδη. Ο Παναθηναϊκός στο 64’έχασε την ευκαιρία να μπεί στο ματς, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γιαούπι, ο Σπίνος έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα κατέληξε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Σκαφίδα. Στο 79′  ο Ξενιτίδης απείλησε πάλι, με ωραίο σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή αλλά ο τερματοφύλακας του τρυφιλλιού Χριστογιώργος έδιωξε σε κόρνερ. Στη συνέχεια δυο κεφαλιές από Τσιριγώτη και Νεοφυτίδη στο 83′ και στο 86′ ήταν εκτός εστίας.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Δημήτρης Μαυρογενίδης μιλώντας μετά από τον αγώνα σημείωσε: “Ήταν μια ακόμη νίκη για εμάς. Σε πολλά πράγματα είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά αλλά το σίγουρο είναι πως πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να είμαστε έτοιμοι για την τελική φάση του Πρωταθλήματος”.

Να σημειώσουμε πως οι Πειραιώτες έχουν προκριθεί ως πρώτοι στο Final-4 του Περιστερίου, που θα διεξαχθεί από 14 μέχρι 14 Μαΐου και με τη νίκη επί του “αιωνίου αντιπάλου” μπόρεσαν να αυξήσουν τη διαφορά τους στους 10 βαθμούς από τον δεύτερο της βαθμολογίας Ατρόμητο (53 έναντι 43).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σκαφίδας, Αμπάρα, Μανωλάκης (58′ Χατζηχρηστου), Παπαδογιωργάκης, Τσιμπούκας, Νεοφυτίδης, Κωστανάσιος (87′ Αντωνόπουλος), Πέιος (63′ Αγγελόπουλος), Βοϊλης (74′ Τσιριγώτης), Ξενιτίδης, Καμπετζής (67′ Χατζηιωαννίδης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστογιώργος, Μαργαρώνης, Ντόκο, Νικολογιάννης (46′ Μανιδάκης), Ζερβόπουλος (46′ Καλομοίρης), Βαρέσης (46′ Σπίνος), Αποστολάκης (82′ Λώλος), Σκεντεράι, Σβέιν, Γιαούπι, Δημητρούλας (72′ Ξεπαπαδάκης).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κόσμος

Τα μεγαλύτερα ντέρμπι του πλανήτη – Υπάρχει Ελληνικό στη...

Το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να υπάρξει χωρίς τα ντέρμπι. Τα παιχνίδια εκείνα που φέρνουν αντιμέτωπους, ομάδες...
Ιταλία

Ένα Ελληνόπουλο… στους σκόρερ της Primavera!

Στην Ιταλία και στο πρωτάθλημα της Primavera ένα δικό μας παιδί... βγάζει "μάτια" και σκοράρει ακατάπαυστα. Ο λόγος...
Ισπανία

Ο Μπέλιγχαμ θα πάρει… τρελά λεφτά ως μπόνους!

Ο νεαρός αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης έχει πιάσει... αρκετούς στόχους την πρώτη του χρονιά με την ομάδα...
Old Stories

Η Ρεάλ έχασε τον “Λέβα” για… περίεργους όρους που...

Δεν υπάρχουν αυτά που ζητούσε από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι η Ρεάλ. Ο Πολωνός αποτελούσε για πολλές ομάδες το...
Εθνικές Ομάδες

Η νέα φανέλα της Εθνικής απεικονίζει τη… Νίκη της...

Με πρωταγωνίστρια την εμβληματική Νίκη της Σαμοθράκης, το περίφημο γλυπτό της ελληνιστικής εποχής, παρουσιάστηκε η νέα εμφάνιση...