Super League U17

“Καθάρισε” με Αποστολάκη ο Παναθηναϊκός! (photos)

Τα… πάντα όλα είχε το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα της Super League U17 σε εξ αναβολής αγώνα.

Οι γηπεδούχοι είχαν σε απίθανη μέρα τον Αποστολάκη, ο οποίος “καθάρισε” την “Ένωση” με το χατ- τρικ του και χάρισε τη νίκη στο “τριφύλλι” με σκορ 3-2.

Ωστόσο, τα πράγματα για τους “πράσινους” μόνο καλά δεν ξεκίνησαν, αφού στο 4‘ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Γκελκέργια. Όμως λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους ο Αποστολάκης χτύπησε για πρώτη φορά (41‘) κάνοντας το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Παναθηναϊκού μπήκαν πιο δυνατά και με τον νεαρό παίκτη έκαναν το 2-1 στο 57‘. Παρόλα αυτά οι “κιτρινόμαυροι” δεν τα παράτησαν και έφεραν το ματς στα ίσα με τον Χριστόπουλο στο 79‘.

Και ενώ όλοι σκεφτόντουσαν πως το παιχνίδι θα έληγε ισόπαλο με σκορ 2-2 ο Αποστολάκης είχε άλλη άποψη και με το τρίτο του προσωπικό τέρμα διαμόρφωσε το 3-2!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναθηναίκός: Χριστογεώργος, Μαργαρώνης, Ντόκο, Μανιδάκης, Ζερβόπουλος, Σπίνος (94’ Μανιδάκης), Αποστολάκης (90’ Βαρέσης), Σκεντεράι, Αμπίλας (55’ Λώλος), Ξεπαπαδάκης (64’ Γιαούπι), Δημήτρουλας (92’ Καλομοίρης).

ΑΕΚ: Γκίνης, Ταμπας (50’ Ρούσσος), Λαζανάς, Βασιλείου, Μπούσης (46’ Τσιβελεκίδης), Μπαμπης, Ανδρεόπουλος (50’ Χριστόπουλος), Λεγάτος (64’ Μεσσήνης), Γιαντόμ, Γιούσης, Γκελκέργια (59’ Κωστάκης).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ποια ταλέντα πήραν… προαγωγή στον Ολυμπιακό;

Με πολλούς βασικούς παίκτες στις εθνικές ομάδες, ο Ιμανόλ...

Στην Γεωργία για τη νίκη η Εθνική Ελπίδων!

Στην τελική ευθεία των προκριματικών του UEFA U21 EURO...

Διαφθορά στις ακαδημίες – Όταν η αδιαφάνεια γίνεται κίνδυνος!

Ένας γονέας μπορεί να δει μια ανεξήγητη χρέωση, μια...

Ηττήθηκε από τη Βοσνία η Εθνική ομάδα!

Η Εθνική Παίδων ηττήθηκε 2-0 από την αντίστοιχη της...

Η άφιξη του Ροντρίγκεθ φέρνει… ίδια φιλοσοφία στις ομάδες!

Ο Ολυμπιακός χτίζει ένα ενιαίο ποδοσφαιρικό μοντέλο που ξεκινά...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ