Σάββατο, 20/04/24
Super League U17

“Καθάρισε” με Αποστολάκη ο Παναθηναϊκός! (photos)

Τα… πάντα όλα είχε το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα της Super League U17 σε εξ αναβολής αγώνα.

Οι γηπεδούχοι είχαν σε απίθανη μέρα τον Αποστολάκη, ο οποίος “καθάρισε” την “Ένωση” με το χατ- τρικ του και χάρισε τη νίκη στο “τριφύλλι” με σκορ 3-2.

Ωστόσο, τα πράγματα για τους “πράσινους” μόνο καλά δεν ξεκίνησαν, αφού στο 4‘ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Γκελκέργια. Όμως λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους ο Αποστολάκης χτύπησε για πρώτη φορά (41‘) κάνοντας το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Παναθηναϊκού μπήκαν πιο δυνατά και με τον νεαρό παίκτη έκαναν το 2-1 στο 57‘. Παρόλα αυτά οι “κιτρινόμαυροι” δεν τα παράτησαν και έφεραν το ματς στα ίσα με τον Χριστόπουλο στο 79‘.

Και ενώ όλοι σκεφτόντουσαν πως το παιχνίδι θα έληγε ισόπαλο με σκορ 2-2 ο Αποστολάκης είχε άλλη άποψη και με το τρίτο του προσωπικό τέρμα διαμόρφωσε το 3-2!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναθηναίκός: Χριστογεώργος, Μαργαρώνης, Ντόκο, Μανιδάκης, Ζερβόπουλος, Σπίνος (94’ Μανιδάκης), Αποστολάκης (90’ Βαρέσης), Σκεντεράι, Αμπίλας (55’ Λώλος), Ξεπαπαδάκης (64’ Γιαούπι), Δημήτρουλας (92’ Καλομοίρης).

ΑΕΚ: Γκίνης, Ταμπας (50’ Ρούσσος), Λαζανάς, Βασιλείου, Μπούσης (46’ Τσιβελεκίδης), Μπαμπης, Ανδρεόπουλος (50’ Χριστόπουλος), Λεγάτος (64’ Μεσσήνης), Γιαντόμ, Γιούσης, Γκελκέργια (59’ Κωστάκης).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κόσμος

Τα μεγαλύτερα ντέρμπι του πλανήτη – Υπάρχει Ελληνικό στη...

Το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να υπάρξει χωρίς τα ντέρμπι. Τα παιχνίδια εκείνα που φέρνουν αντιμέτωπους, ομάδες...
Ιταλία

Ένα Ελληνόπουλο… στους σκόρερ της Primavera!

Στην Ιταλία και στο πρωτάθλημα της Primavera ένα δικό μας παιδί... βγάζει "μάτια" και σκοράρει ακατάπαυστα. Ο λόγος...
Ισπανία

Ο Μπέλιγχαμ θα πάρει… τρελά λεφτά ως μπόνους!

Ο νεαρός αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης έχει πιάσει... αρκετούς στόχους την πρώτη του χρονιά με την ομάδα...
Old Stories

Η Ρεάλ έχασε τον “Λέβα” για… περίεργους όρους που...

Δεν υπάρχουν αυτά που ζητούσε από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι η Ρεάλ. Ο Πολωνός αποτελούσε για πολλές ομάδες το...
Εθνικές Ομάδες

Η νέα φανέλα της Εθνικής απεικονίζει τη… Νίκη της...

Με πρωταγωνίστρια την εμβληματική Νίκη της Σαμοθράκης, το περίφημο γλυπτό της ελληνιστικής εποχής, παρουσιάστηκε η νέα εμφάνιση...