Τετάρτη, 17/04/24
Gerards Soccer Camp

Gerards Soccer Camp

To Gerards Soccer Camp αποτελεί την όαση στα καλοκαιρινά Camp ποδοσφαίρου που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο, βοηθώντας στην εισαγωγή των παιδιών στο νόημα των προπονήσεων και του μαγικού κόσμου του ποδοσφαίρου με έναν διασκεδαστικό και επιμορφωτικό τρόπο. Το Camp διοργανώνει από το 2004 ο «θρυλικός» Ευγένιος Γκέραρντ, με την πλούσια θητεία σε πάγκους (και όχι μόνο) της Ελλάδας (ΟΦΗ, Ηρακλής, ΑΕΚ), ενώ είναι ο άνθρωπος που ανακάλυψε ουκ ολίγα από τα μεγάλα ταλέντα του ελληνικού (και ευρωπαϊκού, καθώς εκείνος είχε εντοπίσει και το Μαχαμαντού Ντιαρά, που αγωνίστηκε σε ΟΦΗ, Βίτεσε, Λιόν και Ρεάλ Μαδρίτης) ποδοσφαίρου . Το Camp έχει φιλοξενηθεί μέχρι τώρα σε αρκετές πόλεις (Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο, Πάτρα, Βόλος και Αθήνα) και έχει βοηθήσει αγόρια και κορίτσα από Ελλάδα και Κύπρο. Υπολογίζεται πως τα παιδιά που έχουν προπονηθεί στο Gerards Soccer Camp είναι αρκετές εκατοντάδες, ενώ πάνω από 70 προπονητές έχουν ασχοληθεί με αυτά. Από το καλοκαίρι του 2010, το Camp διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Ευγένιο Γκέραρντ από τον Μανώλη Παπαδάκη, προπονητή τεχνικής της Ακαδημίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

11

Υπεύθυνος της διοργάνωσης, είναι ο Μανώλης Παπαδάκης, ενώ οι προπονητές που θα μυήσουν τα παιδιά στα μυστικά του ποδοσφαίρου θα είναι οι:
Ευγένιος Γκέραρντ (Ιδρυτής)
Μανώλης Παπαδάκης (Προπονητής και Υπεύθυνος Διοργάνωσης)
Κώστας Ταράσης (Προπονητής)
Βαγγέλης Σάμιος (Προπονητής)
Άρης Κυριαζής (Προπονητής)
Βαγγέλης Μπέκας (Γυμναστής)
Αλέκος Δέδες (Προπονητής)
Μανώλης Σκύβαλος (Προπονητής)
Νίκος Μακράκης (Προπονητής)
Μιχάλης Παπαδάκης (Προπονητής)
Δήμος Ρόκας (Προπονητής)
Γιώργος Θωμάκος (Γυμναστής)
Νίκος Πατέλης (Γυμναστήρς)
Κώστας Καραγιαννακίδης (Προπονητής Τερματοφυλάκων)
Γιάννης Σωτήρχος (Προπονητής)
Βασίλης Παπαδάκης (Προπονητής)
Γιώργος Σωτήρχος (Γυμναστής)
Βασίλης Μπαστάκης (Προπονητής)
Γιώργος Μπαστάκης (Προπονητής)

22

Τί προσφέρει όμως το Gerards Soccer Camp στα παιδιά που θα φιλοξενήσει; Η λίστα με τις παροχές είναι πλούσια και ξεκάθαρη:
Καθ΄όλη την διάρκεια των προπονήσεων θα υπάρχει επίβλεψη από γιατρούς.
Σε κάθε παιδί θα δοθεί ένα σετ προπόνησης (μπλούζα και σορτς).
Σάντουιτς σε κάθε παιδί.
Εμφιαλωμένο νερό
Υπερσύγχρονες ασφαλείς αθλητικές εγκαταστάσεις
Υλικοτεχνικός εξοπλισμός
Θα δοθεί στα παιδιά αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής και ομαδική φωτογραφία.

33

Όσο για το πότε και το που πρόκειται να πραγματοποιηθεί εφέτος το Gerards Soccer Camp; Το πρώτο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, 22-25 Ιουνίου, στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του Star Sport Club Βούλας, ενώ το δεύτερο στο Ηράκλειο στις 6-9 Ιουλίου, στο Παγκρήτιο Στάδιο, όπου οι λιλιπούτειοι φίλοι του ποδοσφαίρου θα βιώσουν την εμπειρία της παρουσίας στον αγωνιστικό χώρο ενός από τα καλύτερα Στάδια της χώρας.

44

Όσο για τη φιλοσοφία του Gerards Soccer Camp; Το βασικό που θα μάθουν τα παιδιά θα είναι η τεχνική, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Μανώλης Παπαδάκης: «Αυτό που θέλουμε είναι να περνάμε με σωστή προσέγγιση στα παιδιά κάποια από τα μυστικά του ποδοσφαίρου. Βάση μας είναι η τεχνική. Θέλουμε τα παιδιά να περνούν καλά και να μαθαίνουν πράγματα. Στόχος είναι η ατομική βελτίωση των παιδιών και η εκμάθηση της τεχνικής που χρειάζεται. Θέλουμε να δώσουμε ερεθίσματα στα παιδιά και να αγαπήσουν ακόμη περισσότερο το ποδόσφαιρο».

55

Από εκεί και πέρα, στο Gerards Soccer Camp δεν μένουν μόνο στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι: «Τα παιδιά στο Camp θα μάθουν πράγματα με τον σωστό τρόπο. Δεν υπάρχουν φωνές από εμάς. Κανένα από τα παιδιά δεν μιλάει άσχημα ούτε φωνάζει. Το σημαντικό για εμάς είναι το να περάσουν καλά τα παιδιά και να τους περάσουμε σημαντικά πράγματα κατά την παρουσία τους εδώ», υποστηρίζει ο Μανώλης Παπαδάκης, ο οποίος συμπλήρωσε: «Κάθε χρονιά τα παιδιά πικραίνονται που τελειώνει το Camp… Μάλιστα, πέρυσι δεν ήταν λίγα τα παιδιά που μας ζητούσαν να συνεχιστεί κι άλλο, επειδή περνούσαν υπέροχα».

66

Ένα ακόμη από τα δυνατά στοιχεία του Gerards Soccer Camp, είναι και η κατάρτιση που έχουν οι προπονητές, αλλά και η υλικοτεχνική υποδομή. Ο Υπεύθυνος της Διοργάνωσης, ήταν σαφής σε αυτό: «Δίνουμε βαρύτητα στις εγκαταστάσεις στις οποίες πραγματοποιείται το Camp. Πρόκειται για υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις με εξαιρετικό τάπητα. Υπάρχει αθλητικός εξοπλισμός, ενώ θέλω να ξεκαθαρίσω πως όλοι οι προπονητές είναι διπλωματούχοι. Υπάρχουν επίσης γιατροί στο Camp και γενικότερα όλα είναι προσεγμένα έτσι ώστε τα παιδιά να είναι απόλυτα ασφαλή».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το ΕΠΙΣΗΜΟ SITE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός

Σε πρώτο πλάνο η ανανέωση του Τζολάκη στον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός έχει θέσει σαν προτεραιότητα του την ανανέωση του νεαρού κίπερ, που βλέπει το συμβόλαιο του...
Champions League

“Εμείς το φαβορί, εμείς θα περάσουμε!”

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου έδειξε πως η ομάδα του μπορεί να πάρει την πρόκριση στην επόμενη...
Viral

Παιδάκι έφτιαξε… τερματισμένο πορτρέτο του Ρονάλντο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είδε ένα... παιδάκι από την Αφρική να φτιάχνει ένα τέλειο πορτρέτο με τον ίδιο. Νεαρός...
Ιταλία

“Παστέλωσε” γκολάκι επί της Γιούβε ο Κεραμίτσης!

Ο Δημήτρης Κεραμίτσης κατάφερε να "καρφώσει" ένα ωραίο γκολάκι κόντρα στη Γιουβέντους Στο 23ο λεπτό, συγκεκριμένα, ο 19χρονος...
Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός κρατά Αλεξανδρόπουλο!

Η απόφαση για την παραμονή του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στο Λιμάνι έχει παρθεί και άπαντες... δουλεύουν την μεταγραφή...