Τουρκία

Εντυπωσιακό το νέο γήπεδο της Μπεσίκτας! (photos/vid)

Έχουμε δει πολλά γήπεδα ανά τον κόσμο και δεδομένου ότι η τεχνολογία προχωράει θα δούμε ακόμα περισσότερες στο μέλλον, αυτό που έφτιαξε όμως η Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη βάζει πολύ ψηλά τον πήχη.
Πρόκειται για ένα πραγματικό «στολίδι» στην καρδιά της Πόλης, το οποίο έχει χωρητικότητα 41.903 θέσεις, κόστισε περίπου 110 εκατ. ευρώ και χρειάστηκε περισσότερα από τρία χρόνια για να κατασκευαστεί.

Η «Φωλιάς του Αετού» ή «Vodafone Arena» όπως είναι η χορηγική του ονομασία, προκαλεί δέος με τη μεγαλοπρέπεια, και τις παροχές στους φιλάθλους αλλά και τις ανέσεις στους ποδοσφαιριστές και στους προπονητές.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι σε κάθε θέση υπάρχουν τηλεοπτικοί δέκτες, αναμφίβολα πρωτότυπη ιδέα από τους ανθρώπους της τουρκικής ομάδας.

https://youtu.be/I7026oSL-zc

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Φυσική εξέλιξη η μεταγραφή του Κωνσταντέλια”!

Ο Γιώργος Κούδας, ο ποδοσφαιριστής που έχει ταυτίσει όσο...

Ο ρόλος των επιδραστικών… νεαρών σε ομάδες Ακαδημίας!

Σε κάθε αναπτυξιακή ομάδα, από U14 έως U19, η...

Πήρε την τρίτη θέση στη βαθμολογία η Εθνική ομάδα στο Eurobasket!

Μετάλλιο δεν κατέκτησε καμία από τις "μικρές" εθνικές μας...

Πήρε νεαρό ποδοσφαιριστή για την U17 του ο Άρης!

Ο Σπύρος Νάνος αλλάζει σελίδα στην ποδοσφαιρική του πορεία,...

Έχει γράψει… τη δική της ιστορία η Ακαδημία του ΠΑΟΚ!

Εδώ και 14 χρόνια επενδύονται περίπου 2,5 εκατ. ευρώ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ