Παρασκευή, 29/03/24
Super League U20

Ακόμα… σκοράρει ο Ολυμπιακός!

Ασταμάτητος παραμένει ο Ολυμπιακός!

Οι “ερυθρόλευκοι” δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα ούτε στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανθρακικό στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Super League U20, με αποτέλεσμα να πάρουν τη νίκη με σκορ 5-0.

Μόλις στο 9‘ ο Γιώργος Μανθάτης με ατομική ενέργεια από τη δεξιά πλευρά και σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ (1-0) ενώ στο 31′ πάλι ο διεθνής άσος με επέλαση από τα δεξιά και σουτ έκανε το 2-0.

Στο 42‘ ο Γιώργος Μανθάτης σεντράρει και ο Αντώνης Βατουσιάδης μέσα από την περιοχή με κεφαλιά κάνει το 3-0 ενώ με την έναρξη του δεύτερου μέρους  και συγκεκριμένα στο 49‘ ο Φώτης Τσιλίκης με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ πετυχαίνει το 4ο γκολ της ομάδας του.

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής μετά από δύο λεπτά περνάει όποιον βρει στην άμυνα του Πανθρακικού αλλά το δυνατό του σουτ σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι!

Το 5-0 έρχεται στο 82‘ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ από τον αρχηγό Μανώλη Σάλιακα ο Αντώνης Βατουσιάδης με κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή κερδίζει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός: Κατσιμήτρος, Βατουσιάδης, Τόλι, Σάλιακας, Φουάσης, Χρήστου (62′ Πανάγου), Ρέτσος (54′ Λάμπρου), Λάτσι, Μανθάτης (57′ Χαντζάρας), Βρουσάι, Τσιλίκης.

Πανθρακικός: Παπαδόπουλος. Γκιντίδης, Μουζασβίλι, Καλαϊτζίδης, Σιδηρόπουλος (54′ Τζατζανάς), Βέλη, Αχμέτ, Μίλκας, Κοσμίδης, Σαραντίδης (68′ Φαρμάκης), Μιχαηλίδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παναθηναικός Β'

Δυνατό πρότζεκτ του Παναθηναϊκού… κοιτάζει την “έξοδο”!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δείχνει πως... αποχωρεί από την ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.
Παναχαϊκή (U19) - Διαγόρας Ρόδου (U19)

Στα… χαρτιά το παιχνίδι της Παναχαϊκής επί του Διαγόρα!

Το παιχνίδι είχε οριστεί, ωστόσο ο Διαγόρας δεν έφτασε ποτέ στο γήπεδο και έτσι η Παναχαϊκή το...
Super League U19/U17/U15

Με μισές… αγωνιστικές το Σαββατοκύριακο στα πρωταθλήματα!

Τα πρωταθλήματα κάνουν σέντρα αύριο και θα ολοκληρωθούν αγωνιστικές, που δεν είχαν γίνει. Εκτός από το πρωτάθλημα της...
This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...