Παρασκευή, 29/03/24
Ελλάδα

1ο Φεστιβάλ ποδοσφαίρου νηπίων

Την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το ποδόσφαιρο θα έχουν τα παιδιά νηπιακής ηλικίας χάρη στο τουρνουά που θα διοργανώσει  Α.Ο.Ν. ΑΣΤΕΡΑΣ Ρεθύμνου και οι ακαδημίες του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Α.Ο.Ν. ΑΣΤΕΡΑΣ Ρεθύμνου και οι ακαδημίες του υπό την αιγίδα της Αντιπεριφέρειας Ρεθύμνου και με την στήριξη του Δήμου Ρεθύμνου διοργανώνουν το 1ο Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου Νηπίων.

Στην πρωτότυπη αυτή δράση όπου όμοια της δεν έχει υπάρξει θα έχουν την ευκαιρία τα παιδιά του νηπιαγωγείου (αγόρια-κορίτσια) και συγκεκριμένα τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τα έτη 2010-2011 να ζήσουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία.
Η ημέρα διεξαγωγής του θα είναι το Σάββατο 16 Απριλίου 2016 στο Στάδιο Ρεθύμνου (Σοχώρα).

Η εν λόγω διοργάνωση θα έχει σαν επίκεντρο το παιδί χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση με παιχνίδια ποδοσφαίρου 3ME3 όπου οι ομάδες (αποτελούμενες από 3 παιδιά)που θα αγωνιστούν θα δημιουργηθούν λίγο πριν την έναρξη των παιχνιδιών χωρίς να αντιπροσωπεύουν κάποια ομάδα ή νηπιαγωγείο. Στους αγώνες 3ME3 που θα δώσουν οι λιλιπούτιοι πρωταγωνιστές δεν θα κρατηθεί σκορ αγώνων αλλά και ούτε ανάδειξη νικητών αφού όλοι θα είναι νικητές λαμβάνοντας αναμνηστικά μπλουζάκια και μετάλλια. Παράλληλα τα παιδιά θα διαγωνιστούν και σε άλλες δοκιμασίες διασκεδαστικού χαρακτήρα λαμβάνοντας επίσης πλούσια δώρα και αναμνηστικά.

Σκοπός της «γιορτής» είναι να φέρουμε τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό, δίνοντας τους την ευκαιρία για πρώτη φορά να παίξουν και να συμμετάσχουν σε παιχνίδια με άλλα παιδιά υπό το βλέμμα των γονιών, παππούδων, φίλων κ.α. Ο βασικός στόχος θα είναι τα παιδιά να γνωρίσουν τα πλεονεκτήματα του ομαδικού αθλήματος και να διαπιστώσουν, δια ζώσης, τον λόγο για τον οποίο οι ειδικοί συμβουλεύουν τους γονείς να ενθαρρύνουν τα παιδιά τους προς αυτή την κατεύθυνση.

Σύμφωνα με ειδικούς, τα ομαδικά αθλήματα, εκτός από τα οφέλη στην υγεία και την ανάπτυξη του παιδιού, ενθαρρύνουν και ενισχύουν την φιλία, τον σεβασμό, την εργατικότητα, την επιμονή και την αυτοπεποίθηση.

Η ώρα προσέλευσης για τους συμμετέχοντες θα είναι στις 09:00. Τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 10:00 και θα ολοκληρωθούν(ακριβώς θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετεχόντων) μαζί με τις βραβεύσεις και απονομές λίγο πριν τις 13:00.

Η μοναδική προϋπόθεση για κάθε παιδί που θα συμμετάσχει θα είναι να συνοδεύεται από τον ένα τουλάχιστον γονέα με υπογεγραμμένη την αίτηση συμμετοχής.

Η είσοδος στο Στάδιο του Ρεθύμνου(Σοχώρα) για όλους (συμμετέχοντες, συνοδούς, επισκέπτες κ,α) θα είναι δωρεάν. Σημαντικό επίσης είναι το γεγονός ότι οι θεατές θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν καθήμενοι την εκδήλωση σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εν λόγω εκδήλωση μπορούν να απευθυνθούν για πληροφορίες και εγγραφές στον Τεχνικό Διευθυντή των Ακαδημιών Α.Ο.Ν. ΑΣΤΕΡΑΣ Καθηγητή Φυσικής Αγωγής και Προπονητή Ποδοσφαίρου Κο Σκουλούδη

Ναπολέων κιν. 6975907754 ή στο

e-mail: napskou@yahoo.gr

Ακαδημίες Α.Ο.Ν. ΑΣΤΕΡΑΣ Ρεθύμνου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...