Super League U 20

Βατά (;) ματς για τους πρωτοπόρους της Super League U20

H βαθμολογία όπως ξέρουμε όλοι δεν παίζει… μπάλα.

Ωστόσο, μπορεί να μας προϊδεάσει για μερικά πράγματα και σύμφωνα με την τρέχουσα κατάταξη όλα δείχνουν πως τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσουν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της Super League U20 χωρίς “στραβοπατήματα”.

Συγκεκριμένα, οι “ερυθρόλευκοι” που είναι πρώτοι στη βαθμολογία θα αγωνιστούν στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα που είναι 12ος στη βαθμολογία.

Από την πλευρά τους οι παίκτες του “δικέφαλου του Βορρά” που είναι δεύτεροι στο βαθμολογικό πίνακα καλούνται να αντιμετωπίσουν εντός έδρας εκείνους της Καλλονής.

Τα υπόλοιπα ματς της 27ης αγωνιστικής συμπληρώνουν οι αναμετρήσεις ανάμεσα στον Παναθηναϊκό με τον Ηρακλή, τον Πανθρακικό με τον Ατρόμητο, της SKODA Ξάνθη με τον Λεβαδειακό, του Παναιτωλικού με την ΑΕΚ, του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πανιώνιο και της Βέροιας με του Πλατανιά.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων και τη βαθμολογία

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δυνατή κλήρωση για την Εθνική Ομάδα Νέων!

Στον πρώτο όμιλο της β' προκριματικής φάσης της League...

Δυνατά για τον νεαρό ποδοσφαιριστή της Τζιρόνα ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κινείται δυναμικά για την απόκτηση του Ρόκα,...

Στην κορυφή του International Youth Cup η ΑΕΚ!

Διπλή διάκριση για τις ακαδημίες της ΑΕΚ σε διεθνές...

Ο ΟΦΗ κέρδισε την Ρέιντζερς και επιστρέφει γεμάτος εμπειρίες!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε η συμμετοχή της...

Τα “κλειδιά” της U19 του Παναθηναϊκού στον Ζαζόπουλο!

Νέο κεφάλαιο στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Ο Άγγελος Ζαζόπουλος...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ