Super League U 20

Βατά (;) ματς για τους πρωτοπόρους της Super League U20

H βαθμολογία όπως ξέρουμε όλοι δεν παίζει… μπάλα.

Ωστόσο, μπορεί να μας προϊδεάσει για μερικά πράγματα και σύμφωνα με την τρέχουσα κατάταξη όλα δείχνουν πως τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσουν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της Super League U20 χωρίς “στραβοπατήματα”.

Συγκεκριμένα, οι “ερυθρόλευκοι” που είναι πρώτοι στη βαθμολογία θα αγωνιστούν στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα που είναι 12ος στη βαθμολογία.

Από την πλευρά τους οι παίκτες του “δικέφαλου του Βορρά” που είναι δεύτεροι στο βαθμολογικό πίνακα καλούνται να αντιμετωπίσουν εντός έδρας εκείνους της Καλλονής.

Τα υπόλοιπα ματς της 27ης αγωνιστικής συμπληρώνουν οι αναμετρήσεις ανάμεσα στον Παναθηναϊκό με τον Ηρακλή, τον Πανθρακικό με τον Ατρόμητο, της SKODA Ξάνθη με τον Λεβαδειακό, του Παναιτωλικού με την ΑΕΚ, του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πανιώνιο και της Βέροιας με του Πλατανιά.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων και τη βαθμολογία

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Ακαδημία του ΠΑΟΚ “πετάει” για Ευρωπαϊκά τουρνουά!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Ακαδημία του...

“Διπλό” και τρίποντο για τον Παναιτωλικό στη Λιβαδειά!

Ο Παναιτωλικός έφυγε από τη Λιβαδειά, επικρατώντας με 2-0...

Εντός έδρας νίκη για την U17 του Λεβαδειακού!

Η ομάδα του Λεβαδειακού βρήκε το γκολ και επικράτησε...

Νίκη για την U19 του Παναιτωλικού επί του Λεβαδειακού!

Η U19 του Παναιτωλικού πήρε τη νίκη με 2-0...

Νίκη για την U15 του Άρη επί της Λάρισας!

Η U15 του Άρη δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ