Super League U17

“Τρένο” δίχως… φρένο ο Ατρόμητος

Από νίκη σε νίκη πάει ο Ατρόμητος!

Οι Περιστεριώτες δεν είχαν πρόβλημα να κάμψουν την αντίσταση του Πανιωνίου και να επικρατήσουν εντός έδρας με σκορ 2-1 για το πρωτάθλημα της Super League U17.

Οι “πάνθηρες” προηγήθηκαν στο 40′ με τον Αναστόπουλο, αλλά οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή με τα γκολ των Μοιρασγεντή στο 54′ και Κακοσίμου 74′.

Έτσι, ο Ατρόμητος έφτασε τους 39 βαθμούς και είναι μόλις δύο πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό που έχει και ένα ματς λιγότερο από τους “γαλάζιους”.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ατρόμητος:  Κίναλης, Αποστόλου, Μαρκουλάκης, Ιγκμπινόμπα, Λώλος, Κιτσόπουλος, Μοιρασγεντής, Ιμέρι, Δόσης, Κακοσίμος, Τριμμάτης.

Πανιώνιος: Εξαρχάκος, Σπυρόπουλος, Κοντογιάννης, Γιάννης, Κουτσοποδιώτης, Ευαγγέλου, Δημητρόπουλος, Γρκολύζι, Ματσαδέ, Βενάρδο, Αναστόπουλος.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΑΕΚ πήρε ταλέντο από την Ακαδημία του Παναθηναϊκού!

Η ΑΕΚ "χτυπάει" ξανά στην αγορά ταλέντων και αποσπά...

Η Παλμέιρας βάζει… φρένο στα κινητά και φέρνει βιβλία στα “παιδιά” της!

Μια διαφορετική "προπόνηση" ετοιμάζει η Παλμέιρας για τους νεαρούς...

Το πρόγραμμα της ΑΕΚ στο UEFA Youth League!

Γνωστό έγινε το αναλυτικό πρόγραμμα της ΑΕΚ στο φετινό...

Η ΑΕΚ πήρε… σιωπηλά μεγάλο νεαρό του Άρη!

Η U19 της ΑΕΚ ενισχύθηκε σημαντικά το περασμένο καλοκαίρι,...

Ο Ατρόμητος έδωσε επαγγελματικό σε ένα μεγάλο ταλέντο του!

Ο Ατρόμητος ξέρει καλά τα διαμάντια που "κρύβονται" στην...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ