Παρασκευή, 29/03/24
Ακαδημίες

Στη σχολή της Αιδηψού η Ακαδημία του Ολυμπιακού

Οι προπονητές της Ακαδημίας του Ολυμπιακού μίλησαν στα 70 παιδιά της Σχολής στη Βόρεια Εύβοια και εν συνεχεία τους μίλησαν για την σημασία του αθλητισμού στη ζωή τους. Το επίπεδο των νεαρών ποδοσφαιριστών κρίθηκε καλό και γι’ αυτό το λόγο ο επικεφαλής της Σχολής κ. Αναγνώστου μαζί με τους συνεργάτες του δέχτηκαν συγχαρητήρια από τα μέλη του κλιμακίου της Ακαδημίας.

Ο κ. Τάσος Πάντος μιλώντας για την επίσκεψη τόνισε: “Η επαρχία διψάει για ποδόσφαιρο. Αυτό είδαμε και στην Αιδηψό. Υπάρχει ταλέντο το οποίο πρέπει να αξιοποιηθεί. Τα παιδιά πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να προχωρήσουν. Είναι δύσκολο να γίνεις επαγγελματίας ποδοσφαιριστής αλλά είναι σημαντικό να είσαι αθλητής και παίζει σημαντικό ρόλο στην ποιότητα της ζωής σου”. Ο κ. Φώτης Παπαπαναγής από την πλευρά του σχολίασε: “Με σκληρή δουλειά και υπομονή όλα μπορεί να γίνουν. Το σημαντικό για τα παιδιά είναι να μάθουν σωστά ποδόσφαιρο. Αυτό είναι το πιο δύσκολο. Στο Δίκτυο του Ολυμπιακού το επίπεδο είναι υψηλό και δεν είναι τυχαίο ότι πολλά παιδιά συνεχίζουν στην Ακαδημία μας”.

Ο επικεφαλής της Σχολής Αιδηψού κ. Αναγνώστου ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και σημείωσε: “Είναι πολύ σημαντική για όλους μας η επίσκεψη των στελεχών της Ακαδημίας του Ολυμπιακού. Υπάρχει πολύ καλή συνεργασία με τον Ολυμπιακό και όλοι μαζί προσπαθούμε για να έχουν τα παιδιά μας ένα καλύτερο μέλλον“.

Στους νεαρούς ποδοσφαιριστές όλων των τμημάτων μοιράστηκαν αφίσες με την επίσημη φωτογράφηση του Ολυμπιακού αλλά και τα εγχειρίδια αθλητικής Ψυχολογίας και Διατροφής. Ο κ. Τάσος Πάντος χάρισε στον κ. Θανάση Αναγνώστου μια φανέλα του Ολυμπιακού με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών της πρώτης ομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Super League U19/U17/U15

Με μισές… αγωνιστικές το Σαββατοκύριακο στα πρωταθλήματα!

Τα πρωταθλήματα κάνουν σέντρα αύριο και θα ολοκληρωθούν αγωνιστικές, που δεν είχαν γίνει. Εκτός από το πρωτάθλημα της...
This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.