Ακαδημίες

Στη σχολή Πύργου η Ακαδημία του Ολυμπιακού

Μάλιστα, οι προπονητές της Ακαδημίας των «ερυθρολεύκων» προπόνησαν τα παιδιά των σχολών, πραγματοποιώντας ειδική προπόνηση στους τερματοφύλακες, με υπεύθυνο τον παλαίμαχο πορτιέρο και προπονητή του Ολυμπιακού, Σωκράτη Κοψαχείλη.

Ο επικεφαλής της Σχολής του Ολυμπιακού, Τάσος Φερεκίδης απέσπασε τα εύσημα από τα μέλη του κλιμακίου για το επίπεδο των ποδοσφαιριστών, για την οργάνωση αλλά και για τις πολύ ωραίες εγκαταστάσεις και ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό για την επίσκεψη: «Είναι πολύ σημαντικό να έρχεται στη Σχολή μας και στην πόλη μας προπονητές της Ακαδημίας του Ολυμπιακού. Υπάρχει άριστη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με την βοήθεια του Ολυμπιακού γινόμαστε κάθε ημέρα και καλύτεροι. Τα παιδιά είδαν πως δουλεύει η Ακαδημία του Ολυμπιακού και το μεγάλο τους όνειρο είναι να βρεθούν εκεί μια ημέρα. Σε μια τόσο δύσκολη εποχή ο Ολυμπιακός είναι δίπλα μας και όλοι μαζί δουλεύουμε για ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών μας».

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, Σωκράτης Κοψαχείλης, σχολίασε: «Ήταν μεγάλη η χαρά μας που επισκεφτήκαμε τον Πύργο όπου ο Ολυμπιακός διατηρεί Σχολή. Προσωπικά απο αυτή την πόλη και τους ανθρώπους της έχω πολύ ευχάριστες αναμνήσεις αφού πέρασα πολύ ωραία χρόνια εδώ. Με τον Τάσο Φερεκίδη μας συνδέουν πολλά από το παρελθόν και τώρα μας συνδέει και ο Ολυμπιακός. Είδαμε ότι η Σχολή έχει πολύ καλό επίπεδο και όσο μπορεί ο καθένας μας θα βοηθήσει για να γίνει ακόμη καλύτερη. Οι Σχολές μας στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στις ΗΠΑ έχουν πολύ υψηλά στάνταρ και δεν είναι τυχαίο ότι πολλά παιδιά από το Δίκτυο είναι στην Ακαδημία του Ολυμπιακού».

Αξίζει να αναφερθεί πως στα παιδιά μοιράστηκαν αφίσες της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού αλλά και ο νέος οδηγός ΨυχολογίαςΔιατροφής που δημιούργησε η Διεύθυνση Σχολών του νταμπλούχου Ελλάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...
Ιταλία

Ο Μαρτίνες κλείνει τα αυτιά του στις “σειρήνες”!

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες νιώθει ευτυχισμένος που βρίσκεται στον Μιλάνο και γι' αυτό τον λόγο δεν βλέπει καμία...
Εθνική Ανδρών

Ο επικρατέστερος για την θέση του αντί – Πογέτ!

Ο Γκουστάβο Πογέτ θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής ομάδας, με το πρώτο όνομα να...
Ολλανδία

Ισπανικό… μπάσιμο για τον Παυλίδη!

Ο Έλληνας παιχταράς έχει μπει στο μάτι των Ισπανών, που... τσεκάρουν την περίπτωση του για το καλοκαίρι. Χαρακτηριστικά...
EURO U17

Στην Κύπρο το EURO U17 – Αυτοί θα διεκδικήσουν...

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας U17 κάνει σέντρα στην Κύπρο, για πρώτη φορά στα χρονικά. Ανάμεσα στις ομάδες...