Άλλος είχε τις φάσεις και άλλος τα γκολ στο παιχνίδι του Πανιωνίου με τη SKODA Ξάνθη στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League U20 με τους “πάνθηρες” να επικρατούν με σκορ 2-0.
Η ομάδα της Νέας Σμύρνης ήταν εκείνη που μπήκε πιο δυνατά στο ματς και άνοιξε το σκορ στο 10′. Πριν οι φιλοξενούμενοι καταλάβουν τι είχε γίνει είδαν τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν για δεύτερη φορά μετά από τρία λεπτά.
Από και πέρα οι παίκτες της Ξάνθης πήραν τα πάνω τους με αποτέλεσμα να έχουν δύο καλές με τον Φασίδη, τον Σαμπανίδη με τον πρώτο να έχει και δοκάρι.
Επίσης, ο Μελισσόπουλος λίγο πριν το τέλος αστόχησε από το σημείο του πέναλτι μη μπορώντας να μειώσει για την ομάδα του που ήταν ήδη πίσω στο σκορ με δύο τέρματα.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Πανιώνιος: (Αναμένεται)
SKODA Ξάνθη: Δεμένικος, Ζώτος, Τουμπαντζίδης, Βαφειάδης, Χατζητερζόγλου (80′ Καπτέλι), Μπουνταγκίδης, Κώστας, Φασίδης (60′ Χατζής), Λαζαρίδης (69′ Σαμπανίδης), Μελισσόπουλος, Δημητριάδης.