Παρασκευή, 29/03/24
Super League U 20

Πετάει… ψηλά! (photos)

Πολύ δύσκολο, αλλά και πολύ σημαντικό “διπλό” κατάφερε να πάρει στο Αγρίνιο ο ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League U20 κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο “δικέφαλος του Βορρά” έδειξε την κλάση του, με αποτέλεσμα να επικρατήσει με σκορ 3-2 σ’ ένα πολύ εντυπωσιακό παιχνίδι.

Οι παίκτες του Παναιτωλικού μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και μετά από πέναλτι του Κοντογιάννη στο 14‘ ήταν εκείνοι που πήραν το προβάδισμα. Ωστόσο, από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι έλεγχαν το ματς και τη ροή του.

Έτσι, ήταν λογικό να σκοράρουν με τον Τζοβάρα στο 29′ με τον νεαρό φορ να κάνει το ιδανικό ντεμπούτο. Αυτό δεν επηρέασε τους Αγρινιώτες που στο 38′ έκαναν το 2-1 μετά από μακρινή εκτέλεση φάουλ του Κοντογιάννη που έβαλε και πάλι μπροστά την ομάδα του.

Όμως οι Θεσαλλονικείς δεν το έβαλαν κάτω και λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους ισοφάρισαν με τον Πατράλη σε 2-2. Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ κράτησε αμυντική στάση και αν δεν είχε τον τερματοφύλακά του σε σπουδαία μέρα τότε τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα.

Προς το τέλος οι “μελανόλευκοι” ισορρόπησαν και ευτύχισαν να πάρουν τη νίκη χάρη στο γκολ του Κούστα στο 81‘ μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που χρειάστηκε να εκτελεστεί δύο φορές.

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναιτωλικός: Αθανασόπουλος, Καράι (83’ Κούστας), Τασούλης, Σάαντο, Μιχάι, Μαλής, Κοντογιάννης Ι., Βασιλάρης (82’ Καββαδίας), Κοντογιάννης Γ. (46’ Νταλακούρας), Μωραΐτης, Γιαννιώτης.

ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης , Τοπαλίδης, Παντεκίδης, Τσελεπίδης, Δημητρίου (46′ Κλιγγόπουλος), Πατράλης, Παναγιωτίδης (80′ Κυριλλίδης), Τζοβάρας, Συράκος, Ματθαίου (46′ Ραγκέλοφ), Κούστα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Super League U19/U17/U15

Με μισές… αγωνιστικές το Σαββατοκύριακο στα πρωταθλήματα!

Τα πρωταθλήματα κάνουν σέντρα αύριο και θα ολοκληρωθούν αγωνιστικές, που δεν είχαν γίνει. Εκτός από το πρωτάθλημα της...
This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.