Παρασκευή, 29/03/24
Έλληνες Εξωτερικού

Ο Γκάρας «έσωσε» την Πάντοβα

Ο Θωμάς Γκάρας ήταν το πρόσωπο της αγωνιστικής για τους «Έλληνες του Εξωτερικού» το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Και αυτό γιατί χάρη στο γκολ του στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, η Πάντοβα κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 και να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στο πρωτάθλημα Primavera

Από εκεί και πέρα, θετική ήταν και η παρουσία του Μάνου Βιτσαρά, ο οποίος πλέον αγωνίζεται δανεικός στην U-21 της Ολντ Μπόις από την Βασιλεία. Στο παιχνίδι με την Άλσβιλ έπαιξε βασικός και μάλιστα κέρδισε πέναλτι στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης, όμως η ομάδα του δεν το εκμεταλλεύτηκε, με αποτέλεσμα να μείνει το 0-0.

Στην Γερμανία τώρα, ο Δημήτρης Διαμαντάκος έπαιξε σε όλο το παιχνίδι με την Χεϊντενχάιμ, αλλά δεν βρήκε δίχτυα και η αναμέτρηση έληξε χωρίς νικητή (0-0), ο Χάρης Μαυρίας ξεκίνησε βασικός για την Φουρτούνα Ντίσελντορφ αλλά αντικαταστάθηκε στο 68ο λεπτό της ήττας από την Σαντχάουζεν με 1-0, ενώ ο Άγγελος Αργύρης ήταν στο αρχικό σχήμα της Βέρντερ Βρέμης ΙΙ στην εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Έρφουρτ.

Ο Αλέξανδρος Καρτάλης έπαιξε 85 λεπτά στο 0-0 της Άλεν με την Δυναμό Δρέσδης, ο Γιάννης Καρσανίδης αγωνίστηκε σε όλο το εκτός έδρας παιχνίδι με την Τσέμνιτσερ, όπου η ομάδα του κέρδισε 1-0, ο Παυλίδης χρησιμοποιήθηκε σε όλο το ματς της Μπόχουμ με την Ντούισμπουργκ (0-0) όμως ο Σπύρος Φουρλάνος είδε από τον πάγκο το ισόπαλο 2-2 της Σόνενχοφ Γκρόσμπαχ με την Όσναμπρικ. Τέλος, ο Γιάννης Γκέλιος είχε ένα… εφιαλτικό ματς, καθώς η δεύτερη ομάδα των Κίκερς της Στουτγάρδης γνώρισε την βαριά ήττα με 6-0 από την Ουντερχάγκινγκ.

Στην Αγγλία, τόσο οι Μούργος και Χατζηθεοδωρίδης ήταν στο αρχικό σχήμα της U-18 της Άρσεναλ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Γουέστ Μπρομ, όπου οι «κανονιέριδες» γνώρισε την ήττα με 2-1, αλλά ο πρώτος έγινε αλλαγή στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου.

Στην Ισπανία, για ακόμη μία φορά ο Νίκος Βέργος δεν ήταν στην αποστολή της Έλτσε για τη νίκη επί της Μιράντες με 2-1, στην Ολλανδία ο Παντελής Χατζηδιάκος έμεινε στους αναπληρωματικούς της Αλκμααρ στη νίκη με 2-0 επί της Βίλεμ, ενώ στην Ελβετία τόσο ο Τάσος, όσο και ο Χρήστος Δώνης (αντικαταστάθηκε στο 58′) ήταν στην αρχική εντεκάδα της Λουγκάνο για την εκτός έδρας ήττα από την Λουκέρνη με 2-1.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΑΟΚ Ακαδημία

Στην… Ολλανδία η Ακαδημία του ΠΑΟΚ!

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει αναδείξει αυθεντικά ταλέντα τα τελευταία χρόνια. Μία προσπάθεια...
Παναθηναικός Β'

Δυνατό πρότζεκτ του Παναθηναϊκού… κοιτάζει την “έξοδο”!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δείχνει πως... αποχωρεί από την ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.
Παναχαϊκή (U19) - Διαγόρας Ρόδου (U19)

Στα… χαρτιά το παιχνίδι της Παναχαϊκής επί του Διαγόρα!

Το παιχνίδι είχε οριστεί, ωστόσο ο Διαγόρας δεν έφτασε ποτέ στο γήπεδο και έτσι η Παναχαϊκή το...
Super League U19/U17/U15

Με μισές… αγωνιστικές το Σαββατοκύριακο στα πρωταθλήματα!

Τα πρωταθλήματα κάνουν σέντρα αύριο και θα ολοκληρωθούν αγωνιστικές, που δεν είχαν γίνει. Εκτός από το πρωτάθλημα της...
This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...