Δευτέρα, 17/02/25
Έλληνες Εξωτερικού

Ο Γκάρας «έσωσε» την Πάντοβα

Ο Θωμάς Γκάρας ήταν το πρόσωπο της αγωνιστικής για τους «Έλληνες του Εξωτερικού» το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Και αυτό γιατί χάρη στο γκολ του στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, η Πάντοβα κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 και να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στο πρωτάθλημα Primavera

Από εκεί και πέρα, θετική ήταν και η παρουσία του Μάνου Βιτσαρά, ο οποίος πλέον αγωνίζεται δανεικός στην U-21 της Ολντ Μπόις από την Βασιλεία. Στο παιχνίδι με την Άλσβιλ έπαιξε βασικός και μάλιστα κέρδισε πέναλτι στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης, όμως η ομάδα του δεν το εκμεταλλεύτηκε, με αποτέλεσμα να μείνει το 0-0.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Ο Κουλιεράκης μπήκε σε... κόκκινο "μάτι"!

Στην Γερμανία τώρα, ο Δημήτρης Διαμαντάκος έπαιξε σε όλο το παιχνίδι με την Χεϊντενχάιμ, αλλά δεν βρήκε δίχτυα και η αναμέτρηση έληξε χωρίς νικητή (0-0), ο Χάρης Μαυρίας ξεκίνησε βασικός για την Φουρτούνα Ντίσελντορφ αλλά αντικαταστάθηκε στο 68ο λεπτό της ήττας από την Σαντχάουζεν με 1-0, ενώ ο Άγγελος Αργύρης ήταν στο αρχικό σχήμα της Βέρντερ Βρέμης ΙΙ στην εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Έρφουρτ.

Ο Αλέξανδρος Καρτάλης έπαιξε 85 λεπτά στο 0-0 της Άλεν με την Δυναμό Δρέσδης, ο Γιάννης Καρσανίδης αγωνίστηκε σε όλο το εκτός έδρας παιχνίδι με την Τσέμνιτσερ, όπου η ομάδα του κέρδισε 1-0, ο Παυλίδης χρησιμοποιήθηκε σε όλο το ματς της Μπόχουμ με την Ντούισμπουργκ (0-0) όμως ο Σπύρος Φουρλάνος είδε από τον πάγκο το ισόπαλο 2-2 της Σόνενχοφ Γκρόσμπαχ με την Όσναμπρικ. Τέλος, ο Γιάννης Γκέλιος είχε ένα… εφιαλτικό ματς, καθώς η δεύτερη ομάδα των Κίκερς της Στουτγάρδης γνώρισε την βαριά ήττα με 6-0 από την Ουντερχάγκινγκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  "Θα αποφασίσω τον Μάρτιο ποια εθνική θα επιλέξω ακολουθώντας την καρδιά μου"!

Στην Αγγλία, τόσο οι Μούργος και Χατζηθεοδωρίδης ήταν στο αρχικό σχήμα της U-18 της Άρσεναλ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Γουέστ Μπρομ, όπου οι «κανονιέριδες» γνώρισε την ήττα με 2-1, αλλά ο πρώτος έγινε αλλαγή στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου.

Στην Ισπανία, για ακόμη μία φορά ο Νίκος Βέργος δεν ήταν στην αποστολή της Έλτσε για τη νίκη επί της Μιράντες με 2-1, στην Ολλανδία ο Παντελής Χατζηδιάκος έμεινε στους αναπληρωματικούς της Αλκμααρ στη νίκη με 2-0 επί της Βίλεμ, ενώ στην Ελβετία τόσο ο Τάσος, όσο και ο Χρήστος Δώνης (αντικαταστάθηκε στο 58′) ήταν στην αρχική εντεκάδα της Λουγκάνο για την εκτός έδρας ήττα από την Λουκέρνη με 2-1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Ταξίδι για τον... Καρέτσα ετοιμάζει ο Γιοβάνοβιτς!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βέλγιο

Ταξίδι για τον… Καρέτσα ετοιμάζει ο Γιοβάνοβιτς!

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει όσο τίποτ' άλλο τον νεαρό ποδοσφαιριστή στην Εθνική ομάδα και ετοιμάζει ταξίδι.... Ρεπορτάζ του...
Ισπανία

ΒΟΜΒΑ από Ισπανία: Αποχωρεί από τη La Liga η...

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει αρχίσει και μπαίνει σε σκέψεις ώστε να εγκαταλείψει τη La Liga και να...
Πανσερραϊκός (U19) - Ολυμπιακός (U19)

Την “Χ”άλασε στον Ολυμπιακό ο Πανσερραϊκός!

Ο Πανσερραϊκός έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό και τον κράτησε στο 0-0, στην αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής της...
Παναθηναϊκός (U19) - Βόλος (U19)

“Φτωχή” επικράτηση για την U19 του Παναθηναϊκού!

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 του Βόλου, στο παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής της Super League U19. Το παιχνίδι...
Εθνική Παίδων (U17)

Ήττα με… ανατροπή για την Εθνική Παίδων!

Η Εθνική Παίδων ηττήθηκε 4-2 από την αντίστοιχη της Ουκρανίας στη δεύτερη αναμέτρησή της στο διεθνές τουρνουά...