Κοινωνική Προσφορά

Μοίρασε… χαρά ο Παναθηναϊκός

Οι “πράσινοι” ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που τους έγινε από τις αρχές του νησιού, με αποτέλεσμα να βρεθούν σε αυτό και να μοιράσουν δώρα στο σχολείο του.

Την αντιπροσωπεία του Παναθηναϊκού αποτέλεσαν οι: Άλκης Παπαντωνίου (Νομικός Σύμβουλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός) και Γιάννης Κουλουριώτης (Διοικητικός Υπεύθυνος της Ακαδημίας).

Στα παιδιά του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου του Άη Στράτη (τα σχολεία συστεγάζονται) μοιράστηκε αθλητικό υλικό (όπως είχαν αιτηθεί), ενώ στη διευθύντρια δόθηκε το βιβλίο των 100 χρόνων ιστορίας του Παναθηναϊκού.

Τέλος, οι άνθρωποι του “τριφυλλιού” βρέθηκαν και στο Δημαρχείο, όπου ενημερώθηκαν από τη Δήμαρχο του νησιού, Μαρία Κακαλή για τα προβλήματα, ενώ στη συνέχεια δώρισαν το βιβλίο της πορείας του Παναθηναϊκού μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών το 1971.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Μπαρτσελόνα έχει τον “μάγο” της στη Λα Μάσια!

Η Λα Μάσια δεν σταματά ποτέ να εκπλήσσει.Την τελευταία...

Σοβαρά οικονομικά προβλήματα για την Αλ Νάσρ του Ρονάλντο!

Σκοτεινά σύννεφα έχουν συγκεντρωθεί πάνω από την Αλ Νασρ,...

Αποχώρησε νεαρός της U17 του ΟΦΗ για νέο προορισμό!

Ο ΠΟΑ Β' εμπλουτίζει το ρόστερ του με έναν...

Στο “έβερεστ” του Κόσμου η Εθνική Ομάδα Πόλο!

Η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια κόσμου στο υδατοσφαίριση.Στον τελικό του...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ