Ατρόμητος U20

Φιλική παρέλαση (!) στο γήπεδο για τον Ατρόμητο.

Oι πιτσιρικάδες του συλλόγου του Περιστερίου είχαν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να δείξουν στον Έλληνα τεχνικό ότι μπορεί να υπολογίζει σε αυτούς τόσο για φέτος όσο και για την επόμενη σεζόν.

Ο Θεολόγου με κεφαλιά έκανε το 1-0 στο 30’ και ο Μπαστακός με τον ίδιο τρόπο στο 55’ διπλασίασε τα τέρματα.  Δοκάρι είχε ο Μπάλλας έπειτα από ωραία ενέργεια στο 65’.

Ο Γιώργος Κορακάκης, προπονητής της U20  παρέταξε στο πρώτο ημίχρονο τους : Κυρίτσης, Τζιτζικαλάκης, Χαραλάμπους, Στρούγγης, Κωστούλας, Ζιβάνοβιτς, Φαρία, Παυλής, Ρομάριο, Λαζαρίδης, Τσατσόπουλος.

Στο δευτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Γιαταγανάκης, Μωραϊτης, Τζίνοβιτς, Ντιντής, Παναγιωτόπουλος, Κουτρούλης, Δαλκαφούκης, Σιάνος, Νταβιώτης, Σαμπατάκος.

Ο Τραϊανός Δέλλας χρησιμοποίησε τους ίδιους ποδοσφαιριστές σε όλο το παιχνίδι: Θεοδωράκης, Κοντοές, Έμποου, Θεολόγου, Κούρος, Κεϊτά, Μπαστακός, Στόιτσεφ, Παπαδόπουλος, Νάτσος, Μπάλλας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ένα Ελληνόπουλο στους κορυφαίους δημιουργούς της Αμερικής!

Ένα Ελληνόπουλο, ένα δικό μας παιδί, ο νεαρός Νικόλας...

Εξέλιξη νεαρών ποδοσφαιριστών vs προπονητών!

Στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο η λέξη "εξέλιξη" ακούγεται πιο συχνά...

Ο κυκλικός κόμβος του “πουθενά” που δεν οδηγεί σε κανέναν δρόμο!

Σε ένα ανοιχτό χωράφι ανάμεσα στο Ζαλαέγκερσεγκ και το...

Χάλκινο στο Ευρωπαϊκό η νεαρή Μπρούσα!

Χάλκινο μετάλλιο για την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης...

Φινάλε με ισοπαλία για ΑΕΚ και Κηφισιά!

ΑΕΚ και Κηφισιά πήραν την τελευταία ισοπαλία της σεζόν,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ