Ατρόμητος U20

Φιλική παρέλαση (!) στο γήπεδο για τον Ατρόμητο.

Oι πιτσιρικάδες του συλλόγου του Περιστερίου είχαν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να δείξουν στον Έλληνα τεχνικό ότι μπορεί να υπολογίζει σε αυτούς τόσο για φέτος όσο και για την επόμενη σεζόν.

Ο Θεολόγου με κεφαλιά έκανε το 1-0 στο 30’ και ο Μπαστακός με τον ίδιο τρόπο στο 55’ διπλασίασε τα τέρματα.  Δοκάρι είχε ο Μπάλλας έπειτα από ωραία ενέργεια στο 65’.

Ο Γιώργος Κορακάκης, προπονητής της U20  παρέταξε στο πρώτο ημίχρονο τους : Κυρίτσης, Τζιτζικαλάκης, Χαραλάμπους, Στρούγγης, Κωστούλας, Ζιβάνοβιτς, Φαρία, Παυλής, Ρομάριο, Λαζαρίδης, Τσατσόπουλος.

Στο δευτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Γιαταγανάκης, Μωραϊτης, Τζίνοβιτς, Ντιντής, Παναγιωτόπουλος, Κουτρούλης, Δαλκαφούκης, Σιάνος, Νταβιώτης, Σαμπατάκος.

Ο Τραϊανός Δέλλας χρησιμοποίησε τους ίδιους ποδοσφαιριστές σε όλο το παιχνίδι: Θεοδωράκης, Κοντοές, Έμποου, Θεολόγου, Κούρος, Κεϊτά, Μπαστακός, Στόιτσεφ, Παπαδόπουλος, Νάτσος, Μπάλλας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γερμανικό ενδιαφέρον για τον Ζαγαρίτη που “πετάει” στην Ολλανδία!

Ο Βασίλης Ζαγαρίτης βρίσκεται στο επίκεντρο της καλοκαιρινής μεταγραφικής...

Τσεκάρει νεαρό Σκανδιναβό ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός έχει στραμμένο το βλέμμα του στη Νορβηγία....

Τα “πράσινα” ταλέντα που ετοιμάζονται για προετοιμασία!

Ο Παναθηναϊκός ξεκινά την προετοιμασία της νέας σεζόν με...

Δυνατή κλήρωση για την Εθνική Ομάδα Νέων!

Στον πρώτο όμιλο της β' προκριματικής φάσης της League...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ