Ατρόμητος U20

Φιλική παρέλαση (!) στο γήπεδο για τον Ατρόμητο.

Oι πιτσιρικάδες του συλλόγου του Περιστερίου είχαν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να δείξουν στον Έλληνα τεχνικό ότι μπορεί να υπολογίζει σε αυτούς τόσο για φέτος όσο και για την επόμενη σεζόν.

Ο Θεολόγου με κεφαλιά έκανε το 1-0 στο 30’ και ο Μπαστακός με τον ίδιο τρόπο στο 55’ διπλασίασε τα τέρματα.  Δοκάρι είχε ο Μπάλλας έπειτα από ωραία ενέργεια στο 65’.

Ο Γιώργος Κορακάκης, προπονητής της U20  παρέταξε στο πρώτο ημίχρονο τους : Κυρίτσης, Τζιτζικαλάκης, Χαραλάμπους, Στρούγγης, Κωστούλας, Ζιβάνοβιτς, Φαρία, Παυλής, Ρομάριο, Λαζαρίδης, Τσατσόπουλος.

Στο δευτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Γιαταγανάκης, Μωραϊτης, Τζίνοβιτς, Ντιντής, Παναγιωτόπουλος, Κουτρούλης, Δαλκαφούκης, Σιάνος, Νταβιώτης, Σαμπατάκος.

Ο Τραϊανός Δέλλας χρησιμοποίησε τους ίδιους ποδοσφαιριστές σε όλο το παιχνίδι: Θεοδωράκης, Κοντοές, Έμποου, Θεολόγου, Κούρος, Κεϊτά, Μπαστακός, Στόιτσεφ, Παπαδόπουλος, Νάτσος, Μπάλλας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έξι επαγγελματικά συμβόλαια στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού!

Σημαντικό βήμα για το μέλλον τους και μια μεγάλη...

Επέστρεψε στον Ολυμπιακό ο Ρέτσος!

Επιστροφή στις ρίζες του για τον Δημήτρη Ρέτσο, καθώς...

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για την U15 του Λεβαδειακού!

Το επόμενο μεγάλο βήμα στην ποδοσφαιρική τους διαδρομή ετοιμάζονται...

Ο Αστέρας πήρε νεαρό από τον Άτλα!

Ένα ακόμα ταλέντο από τα Γιάννενα ετοιμάζεται να κάνει...

Η Ελλάδα έχει ταλέντο να… “θάβει” τα ταλέντα της!

Το καλοκαίρι του 2026 είναι κομβικό για τρεις Ελληνες...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ