Ατρόμητος U20

Φιλική παρέλαση (!) στο γήπεδο για τον Ατρόμητο.

Oι πιτσιρικάδες του συλλόγου του Περιστερίου είχαν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να δείξουν στον Έλληνα τεχνικό ότι μπορεί να υπολογίζει σε αυτούς τόσο για φέτος όσο και για την επόμενη σεζόν.

Ο Θεολόγου με κεφαλιά έκανε το 1-0 στο 30’ και ο Μπαστακός με τον ίδιο τρόπο στο 55’ διπλασίασε τα τέρματα.  Δοκάρι είχε ο Μπάλλας έπειτα από ωραία ενέργεια στο 65’.

Ο Γιώργος Κορακάκης, προπονητής της U20  παρέταξε στο πρώτο ημίχρονο τους : Κυρίτσης, Τζιτζικαλάκης, Χαραλάμπους, Στρούγγης, Κωστούλας, Ζιβάνοβιτς, Φαρία, Παυλής, Ρομάριο, Λαζαρίδης, Τσατσόπουλος.

Στο δευτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Γιαταγανάκης, Μωραϊτης, Τζίνοβιτς, Ντιντής, Παναγιωτόπουλος, Κουτρούλης, Δαλκαφούκης, Σιάνος, Νταβιώτης, Σαμπατάκος.

Ο Τραϊανός Δέλλας χρησιμοποίησε τους ίδιους ποδοσφαιριστές σε όλο το παιχνίδι: Θεοδωράκης, Κοντοές, Έμποου, Θεολόγου, Κούρος, Κεϊτά, Μπαστακός, Στόιτσεφ, Παπαδόπουλος, Νάτσος, Μπάλλας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΟΦΗ κέρδισε την Ρέιντζερς και επιστρέφει γεμάτος εμπειρίες!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε η συμμετοχή της...

Τα “κλειδιά” της U19 του Παναθηναϊκού στον Ζαζόπουλο!

Νέο κεφάλαιο στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Ο Άγγελος Ζαζόπουλος...

Νεαρός αποχώρησε από την ΑΕΚ και ανακοινώθηκε σε νέα ομάδα!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αφήνει την ΑΕΚ για να συνεχίσει...

Ο νεαρός του ΠΑΟΚ που έθεσε… υποψηφιότητα για Ολλανδία!

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν με την...

Ο Παναθηναϊκός “χτύπησε” 16χρονο ταλέντο από τη Super League 2!

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε ακόμη ένα ταλέντο για την Ακαδημία...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ