Παρασκευή, 19/04/24
Ολυμπιακός

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα ο Ολυμπιακός (pics/vid)

Το 2015 ήταν μία πάρα πολύ καλή χρονιά για τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού.

Ωστόσο, όπως λέει και το γνωστό ρητό “εχθρός του καλού το καλύτερο”.

Και αυτό σίγουρα ισχύει για τους “ερυθρόλευκους”, οι οποίοι το απόγευμα της Τρίτης (1/3) έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Εκεί το “παρών” έδωσαν έδωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ κ. Γιώργος Παύλου, ο επικεφαλής του τμήματος scouting κ. Λορένθο και όλοι οι προπονητές, το επιτελείο και το διοικητικό προσωπικό της Ακαδημίας και του Δικτύου Σχολών.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ κ. Γιώργος Παύλου έκοψε την πίτα και τόνισε:

«Καλή χρονιά με υγεία σε εσάς και στις οικογένειας σας. Να έχετε καλή πρόοδο και να πετύχετε όλους τους στόχους που έχετε βάλει για φέτος. Σήμερα δυστυχώς ο Πρόεδρος κ. Μαρινάκης δεν μπόρεσε να είναι μαζί μας. Θα είναι μαζί μας την επόμενη φορά για να κόψει εκείνος την πίτα. Όπως γνωρίζετε η φανέλα του φοράτε είναι πολύ βαριά. Πρέπει να εργάζεστε πολύ σκληρά για να μπορέσετε να την υπερασπίζεστε και να την τιμάτε σε κάθε αγώνα. Η χρονιά που έφυγε ήταν πολύ καλή γεμάτη επιτυχίες και τρόπαια και βλέπουμε ότι συνεχίζουμε πολύ δυνατά και φέτος. Η διοίκηση του Ολυμπιακού και ο Πρόεδρος μας κ. Μαρινάκης μας δίνει όλες τις δυνατότητες για να δουλέψουμε καλά και να πετύχουμε τους στόχους μας. Αυτό μετά εξαρτάται από το πόσο εσείς θα δουλέψετε και πόσο αγαπάτε αυτό που κάνετε».

Ενώ ο Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Θόδωρος Ελευθεριάδης επισήμανε:

«Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους είναι δίπλα μας όλη τη χρονιά. Όλοι προσπαθούν να είναι κοντά σας για να πετύχετε τους στόχους σας. Θέλω όλοι μαζί να συγχαρούμε την πρώτη μας ομάδα η οποία για πρώτη φορά στην ιστορία κατέκτησε τόσο νωρίς το Πρωτάθλημα. Είναι ακόμη μια μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο. Να δώσω και εγώ μετά από τον κ. Παύλου συγχαρητήρια για τις επιτυχίες των ομάδων της Ακαδημίας στην περσινή περίοδο και να ευχηθώ ανάλογες επιτυχίες αγωνιστικές και αυτή τη χρονιά. Η οικογένεια μας στο αγωνιστικό τμήμα είναι ακόμη μεγαλύτερη φέτος. Η οικογένεια δεν είναι μόνο το αγωνιστικό τμήμα αλλά και οι Σχολές σε όλη την Ελλάδα, τον Πειραιά και τον κόσμο και είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτές γιατί τα μικρά τμήματα της Ακαδημίας στελεχώνονται από αυτές. Να ευχηθούμε υγεία σε εσάς και στην οικογένεια σας. Έχουμε ομαδικό πνεύμα και δουλεύουμε σκληρά. Έχουμε μεγάλες δόξες του ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στο προπονητικό μας τιμ και απαιτούμε σεβασμό προς αυτούς όπως φυσικά και εκείνοι σας σέβονται. Πρέπει να περνάμε καλά, να κουραζόμαστε και να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο μας για όσα μας προσφέρει και γι’ αυτά που κάνει σε αυτό το σύγχρονο προπονητικό κέντρο».

Ωστόσο, ακούστηκε και η φωνή των νεαρών ποδοσφαιριστών με τον Γιώργο Μανθάτη να τους εκπροσωπεί λέγοντας:

«Καλή χρονιά σε όλους. Ελπίζω όλες οι ομάδες της Ακαδημίας να πετύχουν τους στόχους τους και φέτος. Θέλω να πω στα πιο μικρά παιδιά της Ακαδημίας να είναι επιμελής στο σχολείο τους και να δουλεύουν συνεχώς».

Συνοπτικά τα ονόματα των τυχερών:

Κ19 : ΛΑΤΣΙ ΓΙΑΝΝΗΣ
K17 : ΚΑΡΑΧΑΝΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
Κ16 : ΡΑΜΑ ΖΕΡΧΑΡΤ
K15 : ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
Κ14 : ΣΟΥΡΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Κ13 : ΖΕΖΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Κ12 : ΓΚΙΝΙ ΚΡΙΣΤΙΑΝ
Κ11 : ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Κ10 : ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Κ8 & Κ9 : ΛΟΥΛΟΥΡΓΑΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κόσμος

Τα μεγαλύτερα ντέρμπι του πλανήτη – Υπάρχει Ελληνικό στη...

Το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να υπάρξει χωρίς τα ντέρμπι. Τα παιχνίδια εκείνα που φέρνουν αντιμέτωπους, ομάδες...
Ιταλία

Ένα Ελληνόπουλο… στους σκόρερ της Primavera!

Στην Ιταλία και στο πρωτάθλημα της Primavera ένα δικό μας παιδί... βγάζει "μάτια" και σκοράρει ακατάπαυστα. Ο λόγος...
Ισπανία

Ο Μπέλιγχαμ θα πάρει… τρελά λεφτά ως μπόνους!

Ο νεαρός αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης έχει πιάσει... αρκετούς στόχους την πρώτη του χρονιά με την ομάδα...
Old Stories

Η Ρεάλ έχασε τον “Λέβα” για… περίεργους όρους που...

Δεν υπάρχουν αυτά που ζητούσε από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι η Ρεάλ. Ο Πολωνός αποτελούσε για πολλές ομάδες το...
Εθνικές Ομάδες

Η νέα φανέλα της Εθνικής απεικονίζει τη… Νίκη της...

Με πρωταγωνίστρια την εμβληματική Νίκη της Σαμοθράκης, το περίφημο γλυπτό της ελληνιστικής εποχής, παρουσιάστηκε η νέα εμφάνιση...