Λεβαδειακός

“Διαβασμένοι” οι νεαροί παίκτες του Λεβαδειακού (photo)!

Ο Λεβαδειακός δεν θέλει τους παίκτες των τμημάτων υποδομής του να παίζουν καλό ποδόσφαιρο, αλλά να έχουν και περισσότερες γνώσεις όσον αφορά το άθλημα.

Γιατί κάποιος διαιτητής πήρε μία συγκεκριμένη απόφαση, γιατί έβγαλε μία κόκκινη κάρτα αντί για κίτρινη και γιατί ο επόπτης σήκωσε το σημαιάκι του αντί να το αφήσει κάτω.

Αυτά, αλλά και πολλά άλλα πράγματα είχαν την ευκαιρία να μάθουν οι Βοιωτοί, καθώς επέστρεψαν στα θρανία μετά την πρωτοβουλία του Θανάση Σωτηρόπουλου που είναι επικεφαλής των τμημάτων υποδομής του συλλόγου με τις ομάδες Κ-20 και Κ-17 να ενημερώνονται από τον αρχιδιαιτητή της ΕΠΣ Βοιωτίας, Σταύρο Φλώτσιο, για τους κανονισμούς αγώνων αλλά και για τους κανονισμούς διαιτησίας.

Το μάθημα έγινε στο συνεδριακό κέντρο της ΕΠΣΒ στον Άγιο Σπυρίδωνα. Εκεί το “παρών” έδωσαν τόσο ο Ηλίας Λιόντος, όσο και ο Θανάσης Σωτηρόπουλος.

liv tra2

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σοβαρά επεισόδια στο παιχνίδι της U19 του Ολυμπιακού! (vid)

Άσχημες εικόνες εκτυλίχθηκαν στο γήπεδο της Προοδευτικής στον Κορυδαλλό,...

Όλα δείχνουν… ξανά τον Μουρίνιο στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Όταν ο Χοσέ Φελίξ Ντίαθ μιλά για τη Ρεάλ...

Ιταλικό ενδιαφέρον για τον Χρήστο Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης συνεχίζει να τραβά βλέμματα από όλη...

Ο 15χρονος Έλληνας που συνεργάζεται με τη NASA!

Υπάρχουν παιδιά που ξεχωρίζουν και ένα από αυτά ειναι...

Πόσοι τα καταφέρνουν; – Η σκληρή αλήθεια πίσω από τα όνειρα των Aκαδημιών!

Οι πιο πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι μόνο ένα πολύ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ