Σάββατο, 27/07/24
Ολλανδία

“Διαβασμένοι” οι μικροί στην Ολλανδία

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Είναι γνωστό πως οι Ολλανδοί έχουν τρομερή τεχνογνωσία όσον αφορά τις υποδομές.

Γι’ αυτό άλλωστε οι “οράνιε” βγάζουν συνεχώς νέους ποδοσφαιριστές που με το ταλέντο τους φτάνουν να αγωνίζονται στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Ωστόσο, δεν μένουν μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι και πως θα τους αναπτύξουν το ταλέντο τους. Οι άνθρωποι των ακαδημιών είναι υποχρεωμένοι από την Ομοσπονδία ποδοσφαίρου της χώρας να μαθαίνουν στους νεαρούς ποδοσφαιριστές τους κανόνες του παιχνιδιού, ώστε να ξέρουν αν μία απόφαση του διαιτητή είναι λάθος ή όχι.

Συγκεκριμένα ο κάθε αθλητής που έχει δελτίο στην ολλανδική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία παραλαμβάνει κάθε χρόνο έναν προσωπικό κωδικό με τον οποίο μπαίνει σε μία ειδική ιστοσελίδα η ολλανδική Ομοσπονδία απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου παρακολουθώντας βίντεο μιας φάσης επιλέγοντας την σωστή απάντηση ανάμεσα από τέσσερις προκαθορισμένες απαντήσεις.

Η απάντηση θα πρέπει να επιλεχθεί σε περιορισμένο χρόνο ο οποίος μετράει αντίστροφα. Υπάρχουν πέντε επίπεδα ερωτήσεων. Αν δεν απαντηθούν σωστά οι ερωτήσεις ο αθλητής θα πρέπει να κάνει το τεστ από την αρχή.  Για να πάρει την έγκριση ο αθλητής από την ολλανδική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ότι μπορεί να αγωνιστεί θα πρέπει να ξεκλειδώσει και τα πέντε επίπεδα ερωτήσεων που υπάρχουν.

Σε περίπτωση που ένας αθλητής δεν έχει ολοκληρώσει την διαδικασία αυτή σε μία ορισμένη ημερομηνία που καθορίζεται από΄την ολλανδική Ομοσπονδία τότε ο αθλητής τιμωρείται με ένα μήνα αποκλεισμό από τους επίσημους αγώνες της ομάδας του.

Μέσα από αυτή την διαδικασία η ολλανδική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καταφέρνει να μάθει στους νεαρούς αθλητές τους κανόνες που διέπουν το ποδόσφαιρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Viral

Ο Μέσι αγόρασε… σπίτι γειτόνων επειδή τον ενοχλούσαν!

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία έφερε από το... παρελθόν ο Ράκιτιτς, σχετικά με τον πρώην συμπαίκτη του, Λιονέλ Μέσι. Και...
Viral

Στα… “Πράσινα” ο Τσιμίκας – Δεν το “είδε” ο...

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Άρνε Σλοτ, δείχνοντας την θέληση του αν κρατήσει τον...
Πορτογαλία

Η Μπενφίκα είναι… μανούλα στους νεαρούς – Πουλάει ακόμη...

Τι άλλο να κάνει η Μπενφίκα, παίρνει νεαρούς ποδοσφαιριστές και βγάζει... τρελά χρήματα από πωλήσεις. Πόσο μάλλον όταν...
Ισπανία

Η Παρί κάνει… ρελάνς για Νίκο Γουίλιαμς – Τη...

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να τη... σπάσει στη Μπαρτσελόνα και της "κλέψει" μια μεταγραφή, που οι...
ΠΑΟΚ

Συνεχίζουν να γράφουν για… Γερμανικές ομάδες και Κουλιεράκη!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει μπει για τα καλά στο... ενδιαφέρον αρκετών Γερμανικών ομάδων. Ο...