Ιταλία

“Δένει” Ντοναρούμα η Μίλαν

Οι εμφανίσεις του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα κάτω από την εστία της Μίλαν κάτι παραπάνω από καλές αν σκεφτεί κάποιος πως ο νεαρός γκολκίπερ πριν από μερικές ημέρες έγινε 17 ετών!

Οι “ροσονέρι” ήδη έχουν ξεκινήσει όλες τις απαραίτητες συζητήσεις με τους εκπροσώπους του Ιταλού πορτιέρο, ώστε να τον πείσουν να ανανεώσει την συνεργασία του μαζί τους για τα επόμενα χρόνια.

Ωστόσο, σύμφωνα με τους κανονισμούς ο Ντοναρούμα μιας και δεν έχει γίνει ακόμη ενήλικος δεν μπορεί να υπογράψει συμβόλαιο πολλών ετών, αλλά μέχρι για τρία χρόνια.

Έτσι, οι Μιλανέζοι θα τον έχουν στις τάξεις τους ως το 2019 και μετέπειτα θα του προσφέρουν νέο πολυετές για να τον έχουν για… πάντα στο “Σαν Σίρο”.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ ο έφηβος τερματοφύλακας πλέον θα έχει λαμβάνειν ετήσιες απολαβές που θα φτάνουν το ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Κόλλησε” στο μηδέν η ΑΕΚ στην πρεμιέρα του Youth League!

Στον βαθμό της ισοπαλίας περιορίστηκε η ΑΕΚ στην πρεμιέρα...

Ματσάρα με… “Πράσινο” τρίποντο στο ντέρμπι της Super League U19!

Ο Παναθηναϊκός πέρασε το εμπόδιο του ΠΑΟΚ με 3-1,...

Πέρασε με νίκη από τη Θεσσαλονίκη ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός βρήκε το γκολ για να περάσει από...

Εντός έδρας νίκη για την U17 του Παναιτωλικού!

Η U17 του Παναιτωλικού επικράτησε με 2-0 του Λεβαδειακού,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ