Ιταλία

“Δένει” Ντοναρούμα η Μίλαν

Οι εμφανίσεις του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα κάτω από την εστία της Μίλαν κάτι παραπάνω από καλές αν σκεφτεί κάποιος πως ο νεαρός γκολκίπερ πριν από μερικές ημέρες έγινε 17 ετών!

Οι “ροσονέρι” ήδη έχουν ξεκινήσει όλες τις απαραίτητες συζητήσεις με τους εκπροσώπους του Ιταλού πορτιέρο, ώστε να τον πείσουν να ανανεώσει την συνεργασία του μαζί τους για τα επόμενα χρόνια.

Ωστόσο, σύμφωνα με τους κανονισμούς ο Ντοναρούμα μιας και δεν έχει γίνει ακόμη ενήλικος δεν μπορεί να υπογράψει συμβόλαιο πολλών ετών, αλλά μέχρι για τρία χρόνια.

Έτσι, οι Μιλανέζοι θα τον έχουν στις τάξεις τους ως το 2019 και μετέπειτα θα του προσφέρουν νέο πολυετές για να τον έχουν για… πάντα στο “Σαν Σίρο”.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ ο έφηβος τερματοφύλακας πλέον θα έχει λαμβάνειν ετήσιες απολαβές που θα φτάνουν το ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σαρωτική η Εθνική ομάδα – 44 πόντοι διαφορά κόντρα στα Σκόπια!

Εύκολη βραδιά για την Εθνική Εφήβων U17 στο διεθνές...

Ο ΠΑΟΚ πήρε νεαρό του Πανσερραϊκού!

Το PAOK Academy συνεχίζει να κινείται δυναμικά στη μεταγραφική...

Η έλευση του Λίσι φέρνει αλλαγές… στην U19 του ΠΑΟΚ!

Η νέα εποχή του ΠΑΟΚ ξεκινά από τη Δευτέρα....

Φιλική νίκη για την Εθνική επί της Τουρκίας!

Με δυνατό φιλικό ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής Νέων...

Πρεμιέρα με νίκη για την Εθνική Εφήβων!

Με νίκη ξεκίνησε την παρουσία της στο διεθνές τουρνουά...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ