Ιταλία

“Δένει” Ντοναρούμα η Μίλαν

Οι εμφανίσεις του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα κάτω από την εστία της Μίλαν κάτι παραπάνω από καλές αν σκεφτεί κάποιος πως ο νεαρός γκολκίπερ πριν από μερικές ημέρες έγινε 17 ετών!

Οι “ροσονέρι” ήδη έχουν ξεκινήσει όλες τις απαραίτητες συζητήσεις με τους εκπροσώπους του Ιταλού πορτιέρο, ώστε να τον πείσουν να ανανεώσει την συνεργασία του μαζί τους για τα επόμενα χρόνια.

Ωστόσο, σύμφωνα με τους κανονισμούς ο Ντοναρούμα μιας και δεν έχει γίνει ακόμη ενήλικος δεν μπορεί να υπογράψει συμβόλαιο πολλών ετών, αλλά μέχρι για τρία χρόνια.

Έτσι, οι Μιλανέζοι θα τον έχουν στις τάξεις τους ως το 2019 και μετέπειτα θα του προσφέρουν νέο πολυετές για να τον έχουν για… πάντα στο “Σαν Σίρο”.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ ο έφηβος τερματοφύλακας πλέον θα έχει λαμβάνειν ετήσιες απολαβές που θα φτάνουν το ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Διπλό και πρόκριση για τον Ατρόμητο στη Λιβαδειά!

Πρόκριση για τον Ατρόμητο με 3-0 στην έδρα του...

Στάθηκε “Τίτορμος” κόντρα στον Λεβαδειακό και πήρε το τρίποντο!

Ο Παναιτωλικός δεν βρήκε δυσκολία και επικράτησε με 5-0...

Πρόκριση με καλό ποδόσφαιρο για τον Παναιτωλικό!

Πρόκριση για τον Παναιτωλικό, όπου πέρασε το εμπόδιο της...

Νίκη – τρίποντο για Ολυμπιακό επί του Βόλου!

Νίκη για τον Ολυμπιακό, όπου επικράτησε του Βόλου με...

Πέρασε από την Καλαμάτα ο Ατρόμητος!

Ο Ατρόμητος κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ