Τρίτη, 27/01/26
Τρίτη, 27 Ιανουαρίου, 2026
Ιταλία

“Δένει” Ντοναρούμα η Μίλαν

Οι εμφανίσεις του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα κάτω από την εστία της Μίλαν κάτι παραπάνω από καλές αν σκεφτεί κάποιος πως ο νεαρός γκολκίπερ πριν από μερικές ημέρες έγινε 17 ετών!

Οι “ροσονέρι” ήδη έχουν ξεκινήσει όλες τις απαραίτητες συζητήσεις με τους εκπροσώπους του Ιταλού πορτιέρο, ώστε να τον πείσουν να ανανεώσει την συνεργασία του μαζί τους για τα επόμενα χρόνια.

Ωστόσο, σύμφωνα με τους κανονισμούς ο Ντοναρούμα μιας και δεν έχει γίνει ακόμη ενήλικος δεν μπορεί να υπογράψει συμβόλαιο πολλών ετών, αλλά μέχρι για τρία χρόνια.

Έτσι, οι Μιλανέζοι θα τον έχουν στις τάξεις τους ως το 2019 και μετέπειτα θα του προσφέρουν νέο πολυετές για να τον έχουν για… πάντα στο “Σαν Σίρο”.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ ο έφηβος τερματοφύλακας πλέον θα έχει λαμβάνειν ετήσιες απολαβές που θα φτάνουν το ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΕΠΟ κάλεσε ακόμη ένα Ελληνόπουλο που αγωνίζεται στο εξωτερικό!

Η ΕΠΟ συνεχίζει την προσπάθεια της να φέρει στην...

Επαγγελματικό συμβόλαιο στον Τσιλιγγίρη!

Ο Πανσερραϊκός έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο στον νεαρό Γιάννη Τσιλιγγίρη,...

Έκανε σέντρα στο Τολό το Αναπτυξιακό πρόγραμμα της Εθνικής!

Η "σέντρα" στο αναπτυξιακό πρόγραμμα προεπιλογής Εθνικών Ομάδων U14...

Μεγάλο ταλέντο του Παναθηναϊκού αποχώρησε με μεταγραφή!

Υπήρξε ένα μεγάλο ταλέντο για την ομάδα του Παναθηναϊκού,...

“Αεροπλανικό” γκολ για τον νεαρό Χατσίδη!

Ο νεαρός Δημήτρης Χατσίδης "πετάει" τόσο εντός, όσο και...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ