Ιταλία

“Δένει” Ντοναρούμα η Μίλαν

Οι εμφανίσεις του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα κάτω από την εστία της Μίλαν κάτι παραπάνω από καλές αν σκεφτεί κάποιος πως ο νεαρός γκολκίπερ πριν από μερικές ημέρες έγινε 17 ετών!

Οι “ροσονέρι” ήδη έχουν ξεκινήσει όλες τις απαραίτητες συζητήσεις με τους εκπροσώπους του Ιταλού πορτιέρο, ώστε να τον πείσουν να ανανεώσει την συνεργασία του μαζί τους για τα επόμενα χρόνια.

Ωστόσο, σύμφωνα με τους κανονισμούς ο Ντοναρούμα μιας και δεν έχει γίνει ακόμη ενήλικος δεν μπορεί να υπογράψει συμβόλαιο πολλών ετών, αλλά μέχρι για τρία χρόνια.

Έτσι, οι Μιλανέζοι θα τον έχουν στις τάξεις τους ως το 2019 και μετέπειτα θα του προσφέρουν νέο πολυετές για να τον έχουν για… πάντα στο “Σαν Σίρο”.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ ο έφηβος τερματοφύλακας πλέον θα έχει λαμβάνειν ετήσιες απολαβές που θα φτάνουν το ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ένα Ελληνόπουλο στους κορυφαίους δημιουργούς της Αμερικής!

Ένα Ελληνόπουλο, ένα δικό μας παιδί, ο νεαρός Νικόλας...

Εξέλιξη νεαρών ποδοσφαιριστών vs προπονητών!

Στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο η λέξη "εξέλιξη" ακούγεται πιο συχνά...

Ο κυκλικός κόμβος του “πουθενά” που δεν οδηγεί σε κανέναν δρόμο!

Σε ένα ανοιχτό χωράφι ανάμεσα στο Ζαλαέγκερσεγκ και το...

Χάλκινο στο Ευρωπαϊκό η νεαρή Μπρούσα!

Χάλκινο μετάλλιο για την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης...

Φινάλε με ισοπαλία για ΑΕΚ και Κηφισιά!

ΑΕΚ και Κηφισιά πήραν την τελευταία ισοπαλία της σεζόν,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ