Ιταλία

“Δένει” Ντοναρούμα η Μίλαν

Οι εμφανίσεις του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα κάτω από την εστία της Μίλαν κάτι παραπάνω από καλές αν σκεφτεί κάποιος πως ο νεαρός γκολκίπερ πριν από μερικές ημέρες έγινε 17 ετών!

Οι “ροσονέρι” ήδη έχουν ξεκινήσει όλες τις απαραίτητες συζητήσεις με τους εκπροσώπους του Ιταλού πορτιέρο, ώστε να τον πείσουν να ανανεώσει την συνεργασία του μαζί τους για τα επόμενα χρόνια.

Ωστόσο, σύμφωνα με τους κανονισμούς ο Ντοναρούμα μιας και δεν έχει γίνει ακόμη ενήλικος δεν μπορεί να υπογράψει συμβόλαιο πολλών ετών, αλλά μέχρι για τρία χρόνια.

Έτσι, οι Μιλανέζοι θα τον έχουν στις τάξεις τους ως το 2019 και μετέπειτα θα του προσφέρουν νέο πολυετές για να τον έχουν για… πάντα στο “Σαν Σίρο”.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ ο έφηβος τερματοφύλακας πλέον θα έχει λαμβάνειν ετήσιες απολαβές που θα φτάνουν το ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κόντρα στο Καζακστάν για την πρόκριση η Εθνική – Ζωντανά η μεγάλη μάχη!

Η Εθνική Νέων αντιμετωπίζει την αντίστοιχη του Καζακστάν στο γήπεδο...

Το πιο περίεργο ματς της χρονιάς: Βροχή στη μία εστία, λιακάδα στην άλλη!

Ένα σπάνιο καιρικό φαινόμενο έκλεψε την παράσταση σε ερασιτεχνικό...

Στην κορυφή του “Football Mind” η U12 της ΑΕΚ!

Με εντυπωσιακή παρουσία ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της η U12...

Ξεχώρισαν στην Θεσσαλονίκη τα ταλεντάκια του Βόλου!

Στο τουρνουά Next Gen που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 6-7...

Αλλαγές στους πάγκους της “Πράσινης” Ακαδημίας!

Αλλαγές αναμένεται να γίνουν στους πάγκους των ομάδων της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ