Σάββατο, 27/07/24
Έλληνες εξωτερικού

Άνοιξε λογαριασμό ο Μαυρίας

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Χάρης Μαυρίας και Βαγγέλης Παυλίδης ξεχώρισαν από τους Έλληνας του εξωτερικού αυτή την εβδομάδα.

Ο μεσοεπιθετικός της Σάντερλαντ που αγωνίζεται δανεικός στην Φορτούνα Ντίσελντορφ, πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας του επί της Καϊζερσλάουτερν, στη νίκη με 4-3.

Ο 18χρονος μέσος ήταν ο πρωταγωνιστής της Μπόχουμ στη νίκη με 5-0 επί της Βελ, καθώς έδωσε 2 ασίστ. Μάλιστα επειδή όλα τα γκολ μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο ο προπονητής της ομάδας τον αντικατέστησε στην επανάληψη, προκειμένου να δώσει και σε άλλους ποδοσφαιριστές χρόνο συμμετοχής.

Από εκεί και πέρα, ο Κώστας Σταφυλίδης δεν ήταν στην αποστολή της Άουγκσμπουργκ για την εντός έδρας ήττα από την Ντόρτμουντ με 3-1, ενώ ο Άγγελος Αργύρης έπαιξε σε όλο το ματς της Βέρντερ Βρέμης ΙΙ με την αντίστοιχη ομάδα της Μάιντς που έληξε 2-2.

Ο Αλέξανδρος Καρτάλης ήταν βασικός στο 2-0 της Άλεν επί της Μίνστερ, όπως και ο Θανάσης Ράπτης στη νίκη με το ίδιο σκορ της U-23 των Κίκερς Στουτγάρδης επί της Ρότλινγκεν.

Στην Ισπανία, ο Νίκος Βέργος για ακόμη ένα παιχνίδι δεν ήταν στην αποστολή της Έλτσε για το ματς με την Αλμερία που έληξε χωρίς γκολ, ενώ στην Ολλανδία ο Παντελής Χατζηδιάκος συνεχίζει να παίρνει χρόνο συμμετοχής στην Άλμααρ. Αυτή την φορά μπήκε στο 75ο λεπτό του ισόπαλου 2-2 παιχνιδιού με την Τβέντε.

Στην Ιταλία, ο Θωμάς Γκάρας χρησιμοποιήθηκε σε όλη την αναμέτρηση της Πάντοβα με την Κρεμονέζε, έχοντας καλή απόδοση, όμως ένα λάθος του τερματοφύλακα στοίχισε στην ομάδα του τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στην Ελβετία, ο Χρήστος Δώνης έμεινε εκτός αποστολής της Λουγκάνο για τον αγώνα με την Γκρασχόπερ, όμως ο αδελφός του ξεκίνησε βασικός στη νίκη της ομάδα του με 1-0.

Σάββας Μούργος και Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της Άρσεναλ με την Μάντσεστερ Σίτι για το Κύπελλο U18 με τους “κανονιέρηδες” να γνωρίζουν την ήττα με σκορ 2-1.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Viral

Ο Μέσι αγόρασε… σπίτι γειτόνων επειδή τον ενοχλούσαν!

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία έφερε από το... παρελθόν ο Ράκιτιτς, σχετικά με τον πρώην συμπαίκτη του, Λιονέλ Μέσι. Και...
Viral

Στα… “Πράσινα” ο Τσιμίκας – Δεν το “είδε” ο...

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Άρνε Σλοτ, δείχνοντας την θέληση του αν κρατήσει τον...
Πορτογαλία

Η Μπενφίκα είναι… μανούλα στους νεαρούς – Πουλάει ακόμη...

Τι άλλο να κάνει η Μπενφίκα, παίρνει νεαρούς ποδοσφαιριστές και βγάζει... τρελά χρήματα από πωλήσεις. Πόσο μάλλον όταν...
Ισπανία

Η Παρί κάνει… ρελάνς για Νίκο Γουίλιαμς – Τη...

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να τη... σπάσει στη Μπαρτσελόνα και της "κλέψει" μια μεταγραφή, που οι...
ΠΑΟΚ

Συνεχίζουν να γράφουν για… Γερμανικές ομάδες και Κουλιεράκη!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει μπει για τα καλά στο... ενδιαφέρον αρκετών Γερμανικών ομάδων. Ο...