Super League U20

Άλωσε την Τρίπολη η ΑΕΚ (vid)

Εύκολο “διπλό” πήρε η ΑΕΚ στο παιχνίδι απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Οι “κιτρινόμαυροι” δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα στην αναμέτρηση για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League U20 επικρατώντας με σκορ 4-1.

Οι φιλοξενούμενοι από νωρίς πήραν το προβάδισμα χάρη στο γκολ του Κυριαζή στο 29′. Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος έπαιξαν ακόμη καλύτερα, με αποτέλεσμα να σκοράρουν περισσότερες φορές.

Έτσι το 2-0 έγινε από τα πόδια του Κοντοέ στο 50′, το 3-0 από τον Βιδάλη στο 71′ και το 4-0 λίγα λεπτά αργότερα (80′) από τον Αντωνίου.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν με τον Συρεγγέλα στο 90′, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Αστέρας Τρίπολης: Στεφανίδης, Κατσικαδάς, Βουτσελάς (68′ Μαργαρίτης) Ζήσης, Μακροστέργιος, Νάτσης (50′ Κονιδάς) Παπαγεωργίου (56′ Μάνος) Χαδιάρης, Συρεγγέλας, Τσιώλης, Γκρόσιος.

AEK: Παπαδόπουλος, Βιδάλης, Γιαννούτσος, Μαρκοπουλιώτης, Γραμματίκας (46′ Κοντοές) Γαλανόπουλος, Ασπρογιάννης, Καρβουνίδης, Κυριαζής (59′ Λεπενιώτης) Τσέλιος, Βλαχομήτρος (61′ Αντωνίου)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Κόλλησαν” στην ισοπαλία Παναθηναϊκός και Άρης!

Παναθηναϊκός και Άρης έμειναν στο 0-0, για την 23η...

“Χ”ωρίς γκολ το ΑΕΚ – Βόλος για τη Super League U15!

ΑΕΚ και Βόλος έμειναν στο 0-0, στην αναμέτρηση της...

Νίκη για τον Ολυμπιακό επί του Πανσερραϊκού!

Νίκη για τον Ολυμπιακό με 2-0 επί του Πανσερραϊκού,...

Άνετο τρίποντο για την U17 του Ολυμπιακού!

Η U17 του Ολυμπιακού πέρασε το εμπόδιο του Πανσερραϊκού,...

Πήρε τη νίκη στο… φινάλε η ΑΕΚ στον Βόλο!

Η ΑΕΚ πέρασε από τον Βόλο, επικρατώντας με 1-0,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ