Σάββατο, 27/07/24
Ξενα Πρωταθληματα

Υμνεί τους μικρούς της Γιουνάιτεντ ο Ρόμπσον

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Ο έμπειρος τεχνικός και παλαίμαχος άσος των «κόκκινων διαβόλων» υποκλίνεται στην… είσοδο του Μάρκους Ράσφορντ στο προσκήνιο, δείχνοντας παράλληλα πως περιμένει ανάλογη συνέχεια και από τους υπόλοιπους «μικρούς» της Γιουνάιτεντ.

«Ο τρόπος με τον οποίο οι νέοι ποδοσφαιριστές μπαίνουν στην ομάδα και αγωνίζονται στους τελευταίους αγώνες είναι εκπληκτικός τόσο για τον σύλλογο όσο και για τις ακαδημίες. Πιστεύω όμως πως και οι έμπειροι ποδοσφαιριστές αξίζουν συγχαρητήρια», τόνισε αρχικά ο Ρόμπσον, για να συμπληρώσει: «Θεωρώ πως πέρα από τους τραυματίες, οι έμπειροι παίκτες ήταν εξαιρετικοί. Ντε Χέα, Κάρικ, Μπλιντ, Ερέρα, Μάτα και Σνέιντερλιν πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις και βοήθησαν τους νεαρούς να βγάλουν την ενέργεια και τον ενθουσιασμό τους στο παιχνίδι».

Έπειτα, ο Μπράιαν Ρόμπσον, σχολίασε: «Όλοι αγαπάμε τα παιδιά και τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζονται. Πάντοτε ψάχνουμε για τον επόμενο Γκιγκς και Σκόουλς και αυτό είναι το σωστό, επειδή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάντοτε στηριζόταν σε νεαρούς ποδοσφαιριστές που προέρχονταν από τις ακαδημίες της».

Κλείνοντας, ο Ρόμπσον προέβλεψε… πονοκέφαλο για τον Λουίς Φαν Χάαλ: «Όταν οι τραυματίες επιστρέψουν στους αγώνες, ο Λουίς Φαν Χάαλ θα έχει σημαντικό πονοκέφαλο. Θα πρέπει να πάρει απόφαση για το ποιους θα πρέπει να αφήσει εκτός αποστολής. Οι νεαροί παίκτες μας τα έχουν πάει εξαιρετικά. Σίγουρα ο Φαν Χάαλ θα έχει.. πρόβλημα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Viral

Ο Μέσι αγόρασε… σπίτι γειτόνων επειδή τον ενοχλούσαν!

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία έφερε από το... παρελθόν ο Ράκιτιτς, σχετικά με τον πρώην συμπαίκτη του, Λιονέλ Μέσι. Και...
Viral

Στα… “Πράσινα” ο Τσιμίκας – Δεν το “είδε” ο...

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Άρνε Σλοτ, δείχνοντας την θέληση του αν κρατήσει τον...
Πορτογαλία

Η Μπενφίκα είναι… μανούλα στους νεαρούς – Πουλάει ακόμη...

Τι άλλο να κάνει η Μπενφίκα, παίρνει νεαρούς ποδοσφαιριστές και βγάζει... τρελά χρήματα από πωλήσεις. Πόσο μάλλον όταν...
Ισπανία

Η Παρί κάνει… ρελάνς για Νίκο Γουίλιαμς – Τη...

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να τη... σπάσει στη Μπαρτσελόνα και της "κλέψει" μια μεταγραφή, που οι...
ΠΑΟΚ

Συνεχίζουν να γράφουν για… Γερμανικές ομάδες και Κουλιεράκη!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει μπει για τα καλά στο... ενδιαφέρον αρκετών Γερμανικών ομάδων. Ο...