Κυριακή, 08/02/26
Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου, 2026
Εθνικές Ομάδες

Τώρα αρχίζουν τα ζόρια

Λίγο πριν αρχίσουν τα… δύσκολα στην τελική ευθεία για την elite round του Euro η Εθνική ομάδα Παίδων δεν τα πήγε καλά στο τελευταίο της φιλικό κόντρα στο Βέλγιο.

Η “γαλανόλευκη” ηττήθηκε με σκορ 1-0 από τους “κόκκινους διαβόλους” με το παιχνίδι να γίνεται στη Κόρινθο.

Η σύνθεση της Εθνικής:

Ελλάδα: Σιαμπάνης (41΄ Τζελέπης), Τσιμπούκας (41΄ Λυρατζής), Τσιότρας (41΄ Λώλος), Ζερβόπουλος, Γιανναράκης (41΄ Μπούσης), Ξενιτίδης (41΄ Κατσούκης), Γλέζος (41΄ Ιγκμπινόμπα), Χατζηδίμπας, Ζουμπουλίδης (41΄ Βοΐλης), Κωστανάσιος (41΄ Δημητρoύλας), Γαϊτανίδης (41΄ Ματσαδές)

«Τα φιλικά που δώσαμε το τελευταίο διάστημα με Ισπανία και Βέλγιο ήταν ιδιαίτερα βοηθητικά στην προετοιμασία μας ενόψει των αγώνων της elite round του EURO. Τα συμπεράσματα που βγάλαμε ήταν πολύτιμα.

Είδαμε πολλούς παίκτες, οι οποίοι διεκδικούν ισάξια μια θέση στην αποστολή της Ελλάδας για το ευρωπαϊκό τουρνουά. Είμαι βέβαιος πως θα παρουσιαστούμε πανέτοιμοι και με το πάθος που χρειάζεται θα προσπαθήσουμε να εξασφαλίσουμε την πρόκρισή μας στα τελικά της διοργάνωσης», τα λόγια του ομοσπονδιακού προπονητή, Βασίλη Γεωργόπουλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έκανε την… ανατροπή σε ένα πεντάλεπτο ο Παναιτωλικός!

Ο Παναιτωλικός πέρασε με ανατροπή από τη Λάρισα, με...

Έβγαλε το… εξάσφαιρο η U15 του Παναιτωλικού!

Η U15 του Παναιτωλικού δεν βρήκε καμία δυσκολία και...

Διπλό της Λάρισας στο Αγρίνιο!

Η Λάρισα πέρασε από το Αγρίνιο, επικρατώντας με 2-1...

“Χ”αλάστηκαν Λεβαδειακός και ΟΦΗ στη Super League U17!

Λεβαδειακός και ΟΦΗ έμειναν στο 0-0, στην αναμέτρηση της...

Χρειάζεται ένας νεαρός ποδοσφαιριστής μάνατζερ σε μικρή ηλικία;

Τα τελευταία χρόνια, ο χώρος του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου έχει...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ