Παρασκευή, 29/03/24
UEFA Youth League

Τα φαβορί την πρόκριση στο Youth League

Ρεάλ-Σίτι 3-1
Εύκολο απόγευμα είχε η Ρεάλ η οποία επικράτησε της Μάντσεστερ Σίτι με 3-1. Η “βασίλισσα” ουσιαστικά λίγο πριν εκπνεύσει το ημίχρονο πήρε την κατάσταση στα χέρια της με τον Μαγιοράλ να σκοράρει σε 36‘και στο 41‘ και να δίνει σαφές προβάδισμα νίκης στην ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος η Σίτι προχώρησε σε αλλαγές προκειμένου να διεκδικήσει με αξιώσεις τη νίκη και μείωσε σε 2-1 με τον Ρίκετς, ωστόσο οι αποκρούσεις του νεαρού Ζιντάν και και το τέρμα του Χακίμι στο 87′ έδωσαν την πρόκριση στους Μαδριλένους.

Μπαρτσελόνα-Μίντιλαντ 3-1
Για ένα ημίχρονο οι Δανοί της Μίντιλαντ έδειχναν έτοιμοι να επαναλάβουν ένα θρίαμβο όπως έκαναν με την Ατλέτικο, την οποία είχαν αποκλείσει νωρίτερα, ωστόσο η Μπαρτσελόνα ανέκαμψε και πήρε τελικά τη νίκη-πρόκριση με 3-1. Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους με το αυτογκόλ του Μόντες στο 33‘στο 0-1, το οποίο διατηρήθηκε έως την ανάπαυλα.

Στο 51ο λεπτό ο Τσέντρι ισοφάρισε για τους Καταλανούς, οι οποίοι τα βρήκαν σκούρα απέναντι στους Δανούς έως το 75′, όταν κι ο Μούρμπεκ αποβλήθηκε αφήνοντας τη Μίτιλαντ με δέκα στο γήπεδο. Το μεγάλο αστέρι της Μπάρτσα, Σέουνγου Λι στο 90′ κι ο Αλένια στο 93′ σημείωσαν τα γκολ που έδωσαν τη νίκη στους Ισπανούς.

Τσέλσι-Βαλένθια 1-1 (5-3 πεν.)
Την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο της έχει η Τσέλσι, η οποία μετά το 1-1 με τη Βαλένθια πήρε το εισιτήριο στα πέναλτι με 5-3, την ώρα που οι Ισπανοί δίκαια φωνάζουν για πέναλτι στο οποίο η μπάλα πέρασε τη γραμμή, αλλά δεν το είδε κανείς!

Η Τσέλσι είχε ανοίξει το σκορ με τον Ντα Σίλβα στο 44′ για να ισοφαρίσει ο Σολέρ για τη Βαλένθια στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Το δεύτερο μέρος δεν είχε γκολ και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι, όπου η Τσέλσι προκρίθηκε.

Άντερλεχτ-Ντινάμο Ζάγκρεμπ 0-2
Η Ντινάμο πήρε σημαντική πρόκριση, επικρατώντας της Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες με 2-0 και θ’ αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα στους “8”.

Μετά από ένα μέτριο πρώτο μέρος οι Κροάτες ήταν αυτοί που μπήκαν δυναμικά στην επανάληψη και άνοιξαν το σκορ με τον Γκόγιακ στο 47′. Δέκα λεπτά αργότερα ήρθε η σειρά του Μπρεκάλο να σκοράρει και να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...