Παρασκευή, 19/04/24
Super League U20

Συνέχισε νικηφόρα ο Ολυμπιακός

Οι Πειραιώτες άνοιξαν το σκορ στο 26′ όταν ο Γιώργος Μανθάτης σέντραρε και ο Βρουσάι με σουτ νίκησε τον Αργυρόπουλο. Το 2-0 έκανε με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Βατουσιάδης στο 77′, ενώ στο 80′ ο Παπαγεωργίου πέτυχε το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους.

Ο Ολυμπιακός μάλιστα θα μπορούσε να είχε πετύχει περισσότερα τέρματα στον αγώνα, καθώς οι παίκτες του είχαν δύο δοκάρια. Το πρώτο ήταν με τον Μανθάτη στο 51′ και το δεύτερο με τον Ανδρούτσο στο 77′. Έτσι, οι Πειραιώτες συνέχισαν να βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 6 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας, ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα με τη Βέροια: “Οι συνθήκες του παιχνιδιού που δημιουργήθηκαν από την τακτική του αντιπάλου μας δημιούργησαν προβλήματα. Προσπαθήσαμε να βρούμε διαδρόμους και λύσεις και πετύχαμε δυο τέρματα. Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει κάτι καλύτερο γιατί ο αντίπαλος έπαιξε σφιχτή άμυνα. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας”.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ολυμπιακός: Γαβαλάς, Σάλιακας (82′ Κηπουρός), Φουάσης, Νικολάου (46′ Βατουσιάδης), Ρέτσος, Μεγαρίτης, Μανθάτης, Πλέγας, Ανδρούτσος, Κιρτζιαλίδης (73′ Πανάγου).

Βέροια: Αργυρόπουλος, Πατσιαβούρας, Τσιότρας, Ράδης, Τσιούχας, Αργυρόπουλος Β, Μουδιός (66′ Αμαραντίδης), Παπαγεωργίου, Παπαδόπουλος, Ιακωβίδης (82′ Σαμιώτης), Ζυγγερίδης (66′ Παπουτζίδης).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός

Με ήρωα τον Τζολάκη στους… “4” ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει την μεγάλη πρόκριση στους "4" του Conference League, με τον νεαρό τερματοφύλακα...
Top10

Μια 10αδα από κορυφαίους… που ΔΕΝ σήκωσαν το ΤσουΛου!

Πολλοί αστέρες έχουν καταφέρει πολλά στην καριέρα τους, ωστόσο δεν κατάφεραν να φτάσουν στην κατάκτηση του Champions...
Top5

Οι… τεμπέληδες τερματοφύλακες που πέρασαν από το ποδόσφαιρο!

Ανά την ιστορία του ποδοσφαίρου, έχουν καταγραφεί και “τζάμπα” περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που πληρώνονταν χωρίς να παίρνουν καν...
Super League 2 U19

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Super League 2...

Η Super League 2 U19 φέρνει ματσάρες με την 10η αγωνιστική της, που κάνει σέντρα το Σαββατοκύριακο. Αναλυτικά...
Ολυμπιακός (U19)

Ραντεβού με την… ιστορία για τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για μια μεγάλη μάχη αύριο (15:00) κόντρα στην Γαλλική Ναντ, για μια θέση στον...