Παρασκευή, 29/03/24
Amsterdam Future Cup 2016

Στο Future Cup ο Ολυμπιακός U17

Εμπειριών συνέχεια για τον Ολυμπιακό U17, ο οποίος στα τέλη του Μαρτίου θα λάβει μέρος σ’ ένα από τα πιο σημαντικά τουρνουά υποδομών, το Future Cup 2016, το οποίο διοργανώνεται στο Άμστερνταμ από τις ακαδημίες του Άγιαξ και λαμβάνουν μέρος μερικές από τις καλύτερες ακαδημίες του κόσμου, όπου οι “ερυθρόλευκοι” θα μπορέσουν να μετρήσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε μεγαθήρια του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και να προετοιμαστούν κατάλληλα για τη δύσκολη συνέχεια του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις της απέναντι σε κορυφαία κλαμπ όπως είναι ο Άγιαξ, η Μπαρτσελόνα, η Άρσεναλ, η Μπενφίκα, η Άντερλεχτ και να προετοιμαστεί κατάλληλα για την τελική ευθεία του Πρωταθλήματος Super League K-17 όπου στόχος είναι η κούπα.

Το Future Cup είναι ένα από τα διασημότερα τουρνουά στον κόσμο. Τα ματς διεξάγονται στην Amsterdam ArenA κάθε χρόνο λίγο μετά το Πάσχα των καθολικών.

Πρόκειται για ένα τουρνουά στο οποίο λαμβάνουν μέρος κορυφαίες ακαδημίες της Ευρώπης όπως η Μπαρτσελόνα, η Άρσεναλ ή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενίοτε και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των σκάουτερς ανά τον κόσμο. Μάλιστα υπάρχει και τηλεοπτική κάλυψη σε τουλάχιστον 50 χώρες σε όλο τον κόσμο, μέσω ψηφιακών προγραμμάτων ή δορυφορικών πακέτων. Άγιαξ και Άντερλεχτ προηγούνται μέχρι στιγμής στις κατακτήσεις των τροπαίων του τουρνουά έχοντας από τρεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

“Στο “Future Cup” που θα διοργανώσει στο διάστημα 26-28 Μαρτίου ο Άγιαξ στο Άμστερνταμ θα συμμετάσχει η ομάδα Κ-17 της Ακαδημίας.

Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις της απέναντι σε κορυφαία κλαμπ όπως είναι ο Άγιαξ, η Μπαρτσελόνα, η Άρσεναλ, η Μπενφίκα, η Άντερλεχτ και να προετοιμαστεί κατάλληλα για την τελική ευθεία του Πρωταθλήματος Super League K-17 όπου στόχος είναι η κούπα.

Το τουρνουά αυτό στο εξωτερικό θα είναι ένα από τα πολλά που θα συμμετάσχουν οι ομάδες της Ακαδημίας μας το προσεχές τετράμηνο”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...