Παρασκευή, 19/04/24
Super League U20

Στην Ξάνθη το ντέρμπι της Θράκης

Το πρώτο μισάωρο σημαδεύτηκε από το μέτριο θέαμα και τις πολλές κίτρινες κάρτες, ειδικά από την πλευρά των φιλοξενουμένων. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το 0-0 θα ήταν το σκορ του ημιχρόνου, έφτασε το 36ο λεπτό, όταν ο Μυλωνάς πήρε το ριμπάουντ από το σουτ του Λαζαρίδη, ωστόσο σημάδεψε το αριστερό δοκάρι του Πανθρακικού.

Τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά των φιλοξενουμένων να “χτυπήσουν” στην αντεπίθεση με τον Πότση να γίνεται τελικός αποδέκτης της μπάλας και με σουτ ν’ ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Η Ξάνθη μπήκε δυναμικά στο δεύτερο μέρος με στόχο να ισοφαρίσει κατ’ αρχάς το ματς και το κατάφερε στο 58‘ όταν ο Λαζαρίδης ανατράπηκε στην αντίπαλη περιοχή, κέρδισε το πέναλτι κι ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου.

Χρειάστηκε να περάσουν 10 λεπτά για να κάνει η Ξάνθη την ολική ανατροπή. Οι γηπεδούχοι βγήκαν στην κόντρα, ο Μελισσόπουλος έγινε αποδέκτης της μπάλας κι έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Το ματς ολοκληρώθηκε με την Ξάνθη να ψάχνει ένα ακόμη τέρμα και να χάνει σημαντικές ευκαιρίες στο τελευταίο δεκάλεπτο για να διευρύνει το προβάδισμά της.

Με τη νίκη αυτή η Skoda Ξάνθη συνεχίζει την πολύ καλή εφετινή της πορεία στο πρωτάθλημα, καθώς βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Skoda Ξάνθη: Δεμένικος, Τουμαντζίδης, Ζώτος, Θεοδωρίδης, Βαφειάδης, Κώστα, Μπουνταγκίδης, Μελισσόπουλος, Λαζαρίδης (83′ Καπτέλι), Μυλωνάς (46′ Χατζής), Δημητριάδης (88′ Δοξάκης).

Πανθρακικός: Παπαδόπουλος Κ., Καλαϊτζίδης, Παντελίδης, Κουτσουκανίδης, Μουσασβίλι, Βελή (59′ Φαρμάκης), Αχμέτ Φουρκάν (73′ Μιχαηλίδης), Κατσαρός (64′ Κούτρας), Κοσμίδης, Σαραντίδης, Πότσης

Πηγή: Thrakisports.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός

Με ήρωα τον Τζολάκη στους… “4” ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει την μεγάλη πρόκριση στους "4" του Conference League, με τον νεαρό τερματοφύλακα...
Top10

Μια 10αδα από κορυφαίους… που ΔΕΝ σήκωσαν το ΤσουΛου!

Πολλοί αστέρες έχουν καταφέρει πολλά στην καριέρα τους, ωστόσο δεν κατάφεραν να φτάσουν στην κατάκτηση του Champions...
Top5

Οι… τεμπέληδες τερματοφύλακες που πέρασαν από το ποδόσφαιρο!

Ανά την ιστορία του ποδοσφαίρου, έχουν καταγραφεί και “τζάμπα” περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που πληρώνονταν χωρίς να παίρνουν καν...
Super League 2 U19

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Super League 2...

Η Super League 2 U19 φέρνει ματσάρες με την 10η αγωνιστική της, που κάνει σέντρα το Σαββατοκύριακο. Αναλυτικά...
Ολυμπιακός (U19)

Ραντεβού με την… ιστορία για τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για μια μεγάλη μάχη αύριο (15:00) κόντρα στην Γαλλική Ναντ, για μια θέση στον...