TALENTABOUT.GR | Ελληνες Εξωτερικού | Ψαλιδάκι ο Καρέλης, βασικός ο Μαυρίας (vids)
Έλληνες Εξωτερικού

Ψαλιδάκι ο Καρέλης, βασικός ο Μαυρίας (vids)

Ο Νίκος Καρέλης σκόραρε δύο φορές για τη Γκενκ στην επιβλητική νίκη με 6-1 επί της Μπέβερεν, βασικός ο Μαυρίας στη νίκη της Φορτούνα.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15 Φεβρουαρίου 2016 | Talentabout.gr Team

Με εκπληκτικό ψαλιδάκι ο Νίκος Καρέλης άνοιξε το σκορ στον αγώνα της Γκενκ με την Μπέβερεν, ενώ ο Έλληνας επιθετικός πέτυχε και δεύτερο τέρμα στο 6-1 της ομάδας του.

Στη Γερμανία, την πρώτη του νίκη με την φανέλα της Φορτούνα Ντίσελντορφ στην οποία έχει παραχωρηθεί δανεικός μέχρι το καλοκαίρι, πανηγύρισε ο Χάρης Μαυρίας. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε βασικός στην εκτός έδρας νίκη επί της Φράιμπουργκ και αντικαταστάθηκε στο 81ο λεπτό όταν και είχε διαμορφωθεί το τελικό 1-2.

Από εκεί και πέρα ο Κώστας Σταφυλίδης ήταν εκτός αποστολής της Άουγκσμπουργκ για την ήττα με 3-1 από την Μπάγερν, ενώ ο συμπαίκτης του Γιάννης Γκέλιος δεν χρησιμοποιήθηκε και είδε το ματς από τον πάγκο.

Τα γκολ και οι δηλώσεις του Νίκου Καρέλη

ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΣ;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ