Super League U20

Προπόνηση με Χαντζή και Γιαννάκο για ΑΕΚ

Συγκεκριμένα οι δύο Καρδιτσιώτες ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν με την ομάδα της ΑΕΚ U20 απέναντι στην ΑΕΚ U17, σε φιλικό αγώνα και άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις στον Στέλιο Μανωλά. Μάλιστα η ΑΕΚ ζήτησε από τους δύο παίκτες να συμμετάσχουν σε ακόμη 3 προπονήσεις έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, προκειμένου να βγάλει τα τελικά της συμπεράσματα, αφού έμεινε άκρως ικανοποιημένη από το τεχνικό επίπεδο στο οποίο βρίσκονται.

Η ΑΕΚ κράτησε καρτέλες παρακολούθησης των παικτών και θα τους “τσεκάρει” ξανά στο μέλλον, αφού στο φιλικό έδειξαν ότι τεχνικά δεν τους λείπει τίποτα από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, χρειάζονται όμως βοήθεια στη δύναμη.

Αντρέας Χαντζής
Πρόκειται για έναν δεξιοπόδαρο περιφερειακό επιθετικό, ο οποίος διακρίνεται για την ικανότητά του στο 1vs1, αφού η σωματοδομή του θυμίζει αυτή του Γιώργου Σαμαρά, αλλά και για την ευχέρεια που έχει στο σκοράρισμα, έχοντας σημειώσει αρκετά και σημαντικά γκολ με τον Εθνικό Καρδίτσας.

Αποστόλης Γιαννάκος
Ο τερματοφύλακας του Εθνικού Καρδίτσας φέτος τελειώνει το λύκειο και πρόκειται για ένα σημαντικό ταλέντο της περιοχής. Έχει σωστή σωματοδομή, μεγάλα χέρια και είναι αριστεροπόδαρος. Στο προπονητικό φιλικό της ΑΕΚ ξεχώρισε για την ωριμότητά του και για το γεγονός ότι δεν έκανε λάθη εύκολα, δίνοντας σωστές πάσες στους συμπαίκτες του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δυνατή κλήρωση για την Εθνική Ομάδα Νέων!

Στον πρώτο όμιλο της β' προκριματικής φάσης της League...

Δυνατά για τον νεαρό ποδοσφαιριστή της Τζιρόνα ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κινείται δυναμικά για την απόκτηση του Ρόκα,...

Στην κορυφή του International Youth Cup η ΑΕΚ!

Διπλή διάκριση για τις ακαδημίες της ΑΕΚ σε διεθνές...

Ο ΟΦΗ κέρδισε την Ρέιντζερς και επιστρέφει γεμάτος εμπειρίες!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε η συμμετοχή της...

Τα “κλειδιά” της U19 του Παναθηναϊκού στον Ζαζόπουλο!

Νέο κεφάλαιο στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Ο Άγγελος Ζαζόπουλος...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ