Παρασκευή, 19/04/24
Super League U17

Πήρε το ντέρμπι ο Ολυμπιακός

Οι Πειραιώτες έπαιξαν αρκετά καλό ποδόσφαιρο και έχασαν ευκαιρίες για να πετύχουν κι άλλα τέρματα, με πιο χαρακτηρτιστική περίπτωση αυτή του χαμένου πέναλτι του Νεοφυτίδη, καθώς ο πορτιέρο του Παναθηναϊκού, Χριστογιώργος, κατάφερε να αποκρούσει. Το γκολ της νίκης για τον Ολυμπιακό πέτυχε ο Τσιριγώτης στο 70’.

Μετά από αυτή τη νίκη, ο Ολυμπιακός συνέχισε να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας μάλιστα και δύο αγώνες περισσότερους από τον διώκτη του, Ατρόμητο.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Μαυρογενίδης, τόνισε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό: «Ήταν ένα ντέρμπι. Ένα δυνατό παιχνίδι που κερδίσαμε αφού ήμασταν καλύτεροι σ’ όλη την διάρκεια του. Είχαμε ευκαιρίες και για περισσότερα γκολ και στο φινάλε δεν ήμασταν τυχεροί στο πέναλτι. Όσοι παίζουν έχουν υποχρέωση να τιμούν τη φανέλα του Ολυμπιακού σ’ όλα τα παιχνίδια και αυτό έκαναν και σήμερα τα παιδιά. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας. Δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμη».

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ολυμπιακός: Καραδαής, Αμπάρα, Χατζηχρήστου, Γιανναράκης, Τσιμπούκας, Νεοφυτίδης, Κωστανάσιος (76′ Αντωνόπουλος), Αγγελόπουλος (88’ Αγιώτης), Καμπετσής (66’ Τσιριγώτης), Ξενιτίδης (86’ Μανωλάκης), Βοΐλης (60′ Χατζηιωαννίδης).
Παναθηναϊκός: Χριστογιώργος, Μαργαρώνης, Ντόκο (90′ Μανιδάκης), Νικολογιάννης, Ζερβόπουλος, Βαρέσης (40′ Γιαούπι), Σπίνος, Σκεντεράϊ, Χριστοδούλου (58′ Λώλος), Ξεπαπαδάκης, Δημήτρουλας.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός

Με ήρωα τον Τζολάκη στους… “4” ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει την μεγάλη πρόκριση στους "4" του Conference League, με τον νεαρό τερματοφύλακα...
Top10

Μια 10αδα από κορυφαίους… που ΔΕΝ σήκωσαν το ΤσουΛου!

Πολλοί αστέρες έχουν καταφέρει πολλά στην καριέρα τους, ωστόσο δεν κατάφεραν να φτάσουν στην κατάκτηση του Champions...
Top5

Οι… τεμπέληδες τερματοφύλακες που πέρασαν από το ποδόσφαιρο!

Ανά την ιστορία του ποδοσφαίρου, έχουν καταγραφεί και “τζάμπα” περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που πληρώνονταν χωρίς να παίρνουν καν...
Super League 2 U19

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Super League 2...

Η Super League 2 U19 φέρνει ματσάρες με την 10η αγωνιστική της, που κάνει σέντρα το Σαββατοκύριακο. Αναλυτικά...
Ολυμπιακός (U19)

Ραντεβού με την… ιστορία για τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για μια μεγάλη μάχη αύριο (15:00) κόντρα στην Γαλλική Ναντ, για μια θέση στον...