Super League U17

Περίπατος για Skoda Ξάνθη

Το ματς δεν αντέχει σε κριτική, καθώς η Skoda ξεκίνησε φουριόζα στο πρώτο μέρος, όταν και προηγήθηκε με 3-0 στο 20‘, “τελειώνοντας” ουσιαστικά τον αγώνα. Το σκορ άνοιξε στο 5ο λεπτό ο Αθανασιάδης, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Οκάν έκανε το 2-0.

Ο Αθανασιάδης σκόραρε εκ νέου στο 20‘, δίνοντας στην ομάδα του σαφές προβάδισμα νίκης. Στο δεύτερο μέρος ο Οκάν αύξησε τον δείκτη του σκορ σε 4-0 στο 60′, ενώ στο 70‘ οι φιλοξενούμενοι διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα με πέναλτι.

Skoda Ξάνθη: Σαββίδης, Ζουμπουλίδης (85′ Σταματιάδης), Παπάζογλου, Πεταλωτής, Θεοφυλάκης, Μελιόπουλος, Καλογιάννης, Τσαπάρης (80′ Τζιβανόπουλος), Αθανασιάδης (75′ Ιωάννου), Ιωσηφίδης (65′ Παπαστεργίου), Σουλεϊμάν Οκάν (70′ Κιλιμτζίδης).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Πάτησαν” γήπεδο για τη νέα σεζόν οι U19 και U17 του Ατρομήτου!

Σε ρυθμούς προετοιμασίας για τη νέα σεζόν μπήκαν τα...

Ο Αστέρας επένδυσε σε ένα πρώην ταλέντο του ΠΑΟΚ!

Ο Αστέρας Β' AKTOR απέκτησε έναν παίκτη που γνωρίζει...

“Πράσινες” ματιές για νεαρό από το Καζακστάν!

Το δίκτυο σκάουτινγκ του Παναθηναϊκού συνεχίζει να ψάχνει σε...

Η Κηφισιά κρατά το μεγάλο της ταλέντο!

Η Κηφισιά συνεχίζει να δένει τους ανθρώπους της. Μετά...

Εξελίξεις με Τζολάκη στον Ολυμπιακό – Πρόταση από Premier League!

Το θέμα Τζολάκης μπαίνει σε νέα φάση και αυτή...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ