Παρασκευή, 29/03/24
Σχολές Ολυμπιακού

Μεταγραφή για τη Σχολή Ολυμπιακού Λεμεσού

Μετά από αστραπιαίες κινήσεις η διοίκηση της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς Κλιμακίου Λεμεσού προχώρησε στη σύναψη συνεργασίας με τον Ολλανδό τεχνικό Jamory Leysner.

Η συνεργασία των δύο πλευρών, θα ισχύει για τουλάχιστον 1.5 χρόνο με προοπτική συνέχισης της συνεργασίας για πολλά χρόνια. Ο Jamory είναι 34 χρονών, παντρεμένος με δύο παιδιά. Είναι πτυχιούχος στον κλάδο Sports Management and Business. Κατέχει το Ανώτατο Δίπλωμα προπονητικής ποδοσφαίρου UEFA Pro Youth.

Έχει δουλέψει στην F.C Volendem, στην Almere City F.C, στην F.C Utrecht, στην S.V Huizen, στους Colorado Rabits, στην F.C Twente και πρόσφατα στην ακαδημία της Ανόρθωσης στη Λεμεσό ως προπονητής και Τεχνικός Διευθυντής.

Η σύναψη συνεργασίας της Σχολής του Ολυμπιακού Πειραιώς με τον Ολλανδό τεχνικό, ήταν προσωπική επιθυμία του Διευθυντή της Σχολής. Οι δύο άντρες, με την πολύχρονη εμπειρία τους, έχουν ήδη κάνει τα πλάνα τους με απώτερο σκοπό να ανεβάσουν ένα ακόμη επίπεδο τη Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς στη Λεμεσό.

Ο Jamory είναι γνωστός στο κυπριακό κοινό από τη θητεία του στην ακαδημία της Ανόρθωσης στη Λεμεσό. Παρόλο ότι έμεινε μόνο λίγους μήνες στην Ανόρθωση έδειξε με τη δουλειά του ότι είναι γνώστης του σύγχρονου ποδοσφαίρου. Η ποδοσφαιρική φιλοσοφία του ταιριάζει απόλυτα με τη φιλοσοφία που εδώ και χρόνια καλλιεργείτε στην Σχολή του Ολυμπιακού Πειραιώς. Είναι σίγουρο ότι ο Jamory θα βοηθήσει τη Σχολή του Ολυμπιακού Πειραιώς στην εκπλήρωση των βραχυπρόθεσμων αλλά και μακροπρόθεσμων στόχων της.

Είναι ήδη γνωστό ότι με τη σωστή δουλειά, την οργάνωση και την πειθαρχία που χαρακτηρίζει τη Σχολή, ήταν θέμα χρόνου η Σχολή να γίνει ένα πραγματικό φυτώριο ταλέντων. Με τη μεθοδική δουλειά που γίνεται τα παιδιά αναπτύσσουν τις δεξιότητες τους και βγάζουν το ταλέντο που έχουν μέσα τους. Η Σχολή του Ολυμπιακού Πειραιώς είναι πλέον η νέα μεγάλη δύναμη στο χώρο των Ακαδημιών ποδοσφαίρου στην Κύπρο. Λόγω και της άμεσης και στενής επαφής με τον επίσημο Ολυμπιακό Πειραιώς στην Ελλάδα, είναι η ακαδημία που άνοιξε διάπλατα τις πόρτες σε νεαρά ταλέντα να κυνηγήσουν το όνειρο τους στο εξωτερικό, αφού ήδη αρκετοί παίκτες της Σχολής παρακολουθούνται στενά από τον επίσημο Ολυμπιακό Πειραιώς.

Η Διοίκηση της Σχολής με πρωτεργάτη το Διευθυντή της, οι προπονητές, γραμματεία και εφορεία, συνεχίζοντας στο τρίπτυχο σκληρή δουλειά, οργάνωση και πειθαρχία, σε συνεργασία με τον Ολλανδό Jamory Leysner, θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για εκπλήρωση των πολύ ψηλών στόχων της επόμενης τετραετίας.

Πηγή: cyprusacademies.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...