Ο Παναιτωλικός συνεχίζει την εκπληκτική του φετινή πορεία, καθώς ξεπέρασε και το εμπόδιο του Λεβαδειακού στο Αγρίνιο με 3-1.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι από το πρώτο λεπτό να… τελειώσουν τον αγώνα και μόλις στο 2ο λεπτό της συνάντησης ο Μωραΐτης με κεφαλιά σε εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ.
Ο Λεβαδειακός απάντησε άμεσα, καθώς στο 14‘ κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή του Παναιτωλικού κι ο… μόνιμος σκόρερ της ομάδας της Βοιωτίας, Χρυσικός με άψογη εκτέλεση έκανε το 1-1.
Η χαρά των φιλοξενούμενων, ωστόσο, δεν κράτησε για πολύ, καθώς δύο λεπτά αργότερα ο Ι. Κοντογιάννης απάντησε με τον ίδιο τρόπο στον Λεβαδειακό κι έβαλε τον Παναιτωλικό μπροστά στο σκορ με 2-1.
Το ματς συνεχίστηκε με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και τον Κωνσταντινόπουλο στο 86‘ να διαμορφώνει, με πέναλτι που κέρδισε ο Γιαννιώτης, το τελικό αποτέλεσμα στο 86‘. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με παίκτη λιγότερο.
Παναιτωλικός: Αθανασόπουλος, Καράι (88’ Πριόνας), Κωνσταντινόπουλος, Σάαντο, Μιχάι, Μαλής, Κοντογιάννης Ι., Γιαννιώτης (87’ Μυτιλήνης), Βασιλάρης, Βακράκος (69’ Κοντογιάννης Γ.), Μωραΐτης.