Σάββατο, 27/07/24
Εθνικές Ομάδες

Ήττα για την εθνική Παίδων (Photos)

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Η αναμέτρηση διεξήχθη στο πλαίσιο της προετοιμασίας της εθνικής ομάδας ενόψει της Elite Round του Euro, το οποίο θα διεξαχθεί στη Γαλλία στα τέλη Μαρτίου. Το γκολ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σημείωσε ο Γαϊτανίδης στο 68΄.

Η σύνθεση της Ελλάδας: Κίναλης (41΄ Χατζηεμμανουήλ), Βουτσάς (41΄ Μαρκουλάκης), Γιανναράκης, Δημητρίου (41΄ Ζερβόπουλος), Ζουμπουλίδης (41΄ Τσιμπούκας), Καμπετσής (41΄ Βοϊλης), Κατσούκης (41΄ Ξενιτίδης), Κωστανάσιος (41΄ Ματσαδές), Νεοφυτίδης (41΄ Γλέζος), Τζοβάρας (41΄ Γαϊτανίδης), Χατζηδίμπας.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Βασίλης Γεωργόπουλος δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Σήμερα αντιμετωπίσαμε μια μεγάλη δύναμη του ποδοσφαίρου, την Ισπανία. Δοκιμάσαμε όλο το δυναμικό μας, ουσιαστικά αγωνιστήκαμε με δυο διαφορετικές 11άδες. Στο πρώτο ημίχρονο, οι αντίπαλοι μας ήταν καλύτεροι, ενώ στο δεύτερο καταφέραμε να ισορροπήσουμε το ματς.

Αυτά τα φιλικά διεξάγονται για να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα, τα οποία θα μας βοηθήσουν στην προετοιμασίας μας. Είδαμε τόσο τα πλεονεκτήματα, όσο και τα μειονεκτήματά μας. Συνολικά, είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Έχουμε μπροστά μας ακόμα ένα φιλικό ματς με το Βέλγιο στα τέλη του Φλεβάρη. Στόχος όλων μας είναι να πραγματοποιήσουμε μια καλή πορεία στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και να προκριθούμε στα τελικά της διοργάνωσης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Viral

Ο Μέσι αγόρασε… σπίτι γειτόνων επειδή τον ενοχλούσαν!

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία έφερε από το... παρελθόν ο Ράκιτιτς, σχετικά με τον πρώην συμπαίκτη του, Λιονέλ Μέσι. Και...
Viral

Στα… “Πράσινα” ο Τσιμίκας – Δεν το “είδε” ο...

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Άρνε Σλοτ, δείχνοντας την θέληση του αν κρατήσει τον...
Πορτογαλία

Η Μπενφίκα είναι… μανούλα στους νεαρούς – Πουλάει ακόμη...

Τι άλλο να κάνει η Μπενφίκα, παίρνει νεαρούς ποδοσφαιριστές και βγάζει... τρελά χρήματα από πωλήσεις. Πόσο μάλλον όταν...
Ισπανία

Η Παρί κάνει… ρελάνς για Νίκο Γουίλιαμς – Τη...

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να τη... σπάσει στη Μπαρτσελόνα και της "κλέψει" μια μεταγραφή, που οι...
ΠΑΟΚ

Συνεχίζουν να γράφουν για… Γερμανικές ομάδες και Κουλιεράκη!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει μπει για τα καλά στο... ενδιαφέρον αρκετών Γερμανικών ομάδων. Ο...