Nazionale Primavera

Ίντερ-Γιουβέντους στον τελικό του TIM Cup

Οι παίκτες του Φάμπιο Γκρόσο παρουσιάστηκαν έτοιμοι για την πρόκριση και άνοιξαν το σκορ στο 17‘ με το πέναλτι του Κλεμέντσα για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι σε 1-1 στο 39‘ με τον Μινέλι. Η Γιουβέντους πήρε και πάλι το προβάδισμα με τον Μορσέλι στο 59‘, ενώ στις καθυστερήσεις ο Κιν διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Πλέον η Γιουβέντους θα αντιμετωπίσει την Ίντερ, η οποία απέκλεισε τη Λάτσιο, στον τελικό του TIM Primavera Cup.

Γιουβέντους: Οντέρο, Λιρόλα, Κοτσόλο, Κασάτα, Ρομάνια, Μπλάνκο, Μάτσεκ, Καστάνος (90′ Τουρέ), Μορσέλι (67′ Κιν), Κλεμέντσα, Βανταλά (78′ Ποτσεμπόν).

Φιορεντίνα: Μακάροφ, Σανά, Μποκάρντι, Ντιαλό, Βάλενσιτς (60′ Μαΐστρο), Ρανιέρι, Μινέλι, Ντιακατέ, Πέρεζ, Μπανγκού, Κιέσα (74′ Μλακάρ).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΑΕΚ “τελείωσε” τον ΠΑΟΚ και πήρε το ντέρμπι της U17!

Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει το ντέρμπι κόντρα στον...

Πρωταθλητής της Super League U17 ο Παναθηναϊκός!

Παρά την ισοπαλία με 1-1 με την ΑΕΛ, η...

Απτόητη η U15 του ΠΑΟΚ – Δεν την σταμάτησε ούτε η ΑΕΚ!

Ο ΠΑΟΚ έφυγε από την έδρα της ΑΕΚ, επικρατώντας...

Πέρασε από την ΑΕΛ η U15 του Παναθηναϊκού!

Ο Παναθηναϊκός πέρασε με νίκη με 3-0 από την...

Τα highlights της μεγάλης απονομής του Πανιωνίου στη Super League 2 U17!

Ο Πανιώνιος επικράτησε με 4-1 του ΠΑΣ Γιάννινα και κατέκτησε το πρωτάθλημα U17 της Super League...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ