Παρασκευή, 19/04/24
Nazionale Primavera

Φαβίλι: το νέο αστέρι της Γιούβε και της Ιταλίας

Το ματς της Γιουβέντους απέναντι στη Φροζινόνε θα μείνει βαθιά χαραγμένο στη μνήμη του Αντρέα Φαβίλι. Το νέο μεγάλο ταλέντο της Γιουβέντους είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας U21 στην ιταλική Primavera και την Κυριακή μπήκε, έστω και για δυο λεπτά, για πρώτη φορά στο γήπεδο ως επαγγελματίας.

Ο Φαβίλι είναι το μεγάλο κανόνι της Γιουβέντους U21, καθώς μέχρι στιγμής μετράει 11 τέρματα σε 9 ματς και οδηγεί την ομάδα του εκ του ασφαλούς στα πλέι οφς. Σύμφωνα με τους προπονητές του έχει τον τέλειο σωματότυπο για το σύγχρονο ποδόσφαιρο: καλή φυσική κατάσταση, δύναμη, καλός στις κεφαλιές, μπορεί να προστατεύσει την ομάδα και δύσκολος να τον αντιμετωπίσεις, ενώ προκαλεί εντύπωση η τεχνική του σχετικά με τη σωματοδομή του.

Κάθε εβδομάδα ο Φαβίλι είναι από τους διακριθέντες της μικρής ομάδας και πλέον συμμετέχει και στις αποστολές της πρώτης ομάδας, όπως έκανε απέναντι στη Φροζινόνε, όταν και στις καθυστερήσεις του αγώνα αντικατέστησε τον Μοράτα, μία διαδρομή που ξεκίνησε πολύ πριν. “Θυμάμαι ακόμη το πρώτο μου γκολ με τη Γιουβέντους, αν και όλα τα γκολ είναι σημαντικά. Ακόμη κι όταν μου πρότειναν να έρθω εδώ ένιωθα μεγάλη τιμή. Προσαρμόστηκα πολύ εύκολα στην ομάδα ακόμη κι αν είχα προβλήματα στην προπόνηση στην αρχή. Τώρα βέβαια όλα είναι καλά για εμένα, ελπίζω να συνεχίσω έτσι”, υποστηρίζει.

Δείτε τα γκολ του Φαβίλι με την Γιουβέντους U21:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός

Με ήρωα τον Τζολάκη στους… “4” ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει την μεγάλη πρόκριση στους "4" του Conference League, με τον νεαρό τερματοφύλακα...
Top10

Μια 10αδα από κορυφαίους… που ΔΕΝ σήκωσαν το ΤσουΛου!

Πολλοί αστέρες έχουν καταφέρει πολλά στην καριέρα τους, ωστόσο δεν κατάφεραν να φτάσουν στην κατάκτηση του Champions...
Top5

Οι… τεμπέληδες τερματοφύλακες που πέρασαν από το ποδόσφαιρο!

Ανά την ιστορία του ποδοσφαίρου, έχουν καταγραφεί και “τζάμπα” περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που πληρώνονταν χωρίς να παίρνουν καν...
Super League 2 U19

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Super League 2...

Η Super League 2 U19 φέρνει ματσάρες με την 10η αγωνιστική της, που κάνει σέντρα το Σαββατοκύριακο. Αναλυτικά...
Ολυμπιακός (U19)

Ραντεβού με την… ιστορία για τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για μια μεγάλη μάχη αύριο (15:00) κόντρα στην Γαλλική Ναντ, για μια θέση στον...