Σάββατο, 27/07/24
Ιταλία

Έρχονται με φόρα!

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Η Σέριε Α τα τελευταία χρόνια μπορεί να μην έχει την ποιότητα που είχε κατά την διάρκεια των 90s όπου όλοι οι σπουδαίοι παίκτες ήθελαν να αγωνιστούν εκεί.

Παρόλα αυτά οι ιταλικές ομάδες έχουν μερικούς πολύ καλούς ποδοσφαιριστές στις τάξεις τους, με αποτέλεσμα να αποτελούν τον “αιματοδότη” για τα κορυφαία πρωταθλήματα.

Οι Ιταλοί δουλεύουν τις ακαδημίες τους και τα αποτελέσματα τους δικαιώνουν, αφού τα ταλέντα που αναδεικνύουν είναι πολλά και μερικά από αυτά που ξεχωρίζουν είναι τα παρακάτω έξι.

Όνομα: Μοχάμεντ Φαρές

Ομάδα: Ελλάς Βερόνα

Θέση: Αμυντικός

Η πορεία της ομάδας φέτος είναι λίγο- πολύ κακή, καθώς βρίσκεται στον πάτο της Σέριε Α. Ωστόσο, αυτό δεν την εμπόδισε να δώσει ευκαιρίες στον νεαρό αμυντικό, ο οποίος τις άρπαξε από τα μαλλιά και πλέον είναι βασικό στέλεχος στην προσπάθεια που γίνεται για να παραμείνει η Ελλάς- Βερόνα στην κατηγορία.

fares

Όνομα: Λούκας Τορέιρα

Ομάδα: Πεσκάρα

Θέση: Μέσος

Το τελευταίο μεγάλο ταλέντο που είχε βγάλει η Πεσκάρα ήταν ο Λούκας Βεράτι τον οποίο και πούλησε πολύ ακριβά στην Παρί Σεν Ζερμέν. Κάτι αντίστοιχο φιλοδοξεί πως θα πράξει στο μέλλον ακι με τον Λούκας Τορέιρα, ο οποίος ήδη στα 20 του είναι 11δατος και ήδη έχει κάνει αρκετές ομάδες από την Ευρώπη να τον παρακολουθούν.

loukas tor

Όνομα: Ρικάρντο Μπαγκαντούρ

Ομάδα: Φιορεντίνα/Σαλερνιτάνα

Θέση: Στόπερ

Είναι γνωστό μέχρι και στις… πέτρες πως οι Ιταλοί λατρεύουν πιο πολύ και από τους επιθετικούς τους παίκτες με αμυντικές αρετές και πως έχουν έφεση στο να δημιουργούν τους καλύτερους αμυντικούς. Σε αυτή τη λίστα θέλει να βρεθεί τα επόμενα χρόνια και ο Κροάτης, Ρικάρντο Μπαγκαντούρ, ο οποίος ανήκει στη Φιορεντίνα, αλλά έχει δοθεί δανεικός στη Σαλερνιτάνα ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν, ώστε να “ψηθεί” και να επιστρέψει έτοιμος στους “βιόλα”.

bagadur

Όνομα: Αλεσάντρο Πίου

Ομάδα: Έμπολι

Θέση: Επιθετικός

Τι και αν είναι μόλις 19 ετών; Ο Αλεσάντρο Πίου έχει ήδη προλάβει να αγωνιστεί σε επτά ματς με τη φανέλα της Έμπολι στη Σέριε Α και να δείξει πως αν συνεχίσει την σκληρή δουλειά δεν θα αργήσει να πάρει μεταγραφή και να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του. Αξίζει να σημειωθεί πως έχει βρει και μία φορά δίχτυα παρά το γεγονός πως έχει μόνο 109 αγωνιστικά λεπτά.

iou

Όνομα: Φαλού Σαμπ

Ομάδα: Μάντοβα/ Τζένοα

Θέση: Εξτρέμ

Πρόκειται για ακόμη έναν παίκτη που φεύγει από την πατρίδα του (Σενεγάλη), προκειμένου να ακολουθήσει το όνειρό του και να γίνει ποδοσφαιριστής. Ο Φαλού Σαμπ είχε και την τύχη με το μέρος του, καθώς άνθρωποι της Τζένοα τον ανακάλυψαν και του έδωσαν μία ευκαιρία να κάνει πραγματικότητα αυτό που ήθελε όταν τον εντύπωσαν σε μία παραλία να κάνει κολπάκια με την μπάλα. Από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα πήραν το δρόμο τους, ο νεαρός εξτρέμ υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα της Γένοβας και αυτή τον έδωσε δανεικό στη Μάντοβα για να πάρει τις απαραίτητες εμπειρίες πριν επιστρέψει σε εκείνη.

falou

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Viral

Ο Μέσι αγόρασε… σπίτι γειτόνων επειδή τον ενοχλούσαν!

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία έφερε από το... παρελθόν ο Ράκιτιτς, σχετικά με τον πρώην συμπαίκτη του, Λιονέλ Μέσι. Και...
Viral

Στα… “Πράσινα” ο Τσιμίκας – Δεν το “είδε” ο...

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Άρνε Σλοτ, δείχνοντας την θέληση του αν κρατήσει τον...
Πορτογαλία

Η Μπενφίκα είναι… μανούλα στους νεαρούς – Πουλάει ακόμη...

Τι άλλο να κάνει η Μπενφίκα, παίρνει νεαρούς ποδοσφαιριστές και βγάζει... τρελά χρήματα από πωλήσεις. Πόσο μάλλον όταν...
Ισπανία

Η Παρί κάνει… ρελάνς για Νίκο Γουίλιαμς – Τη...

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να τη... σπάσει στη Μπαρτσελόνα και της "κλέψει" μια μεταγραφή, που οι...
ΠΑΟΚ

Συνεχίζουν να γράφουν για… Γερμανικές ομάδες και Κουλιεράκη!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει μπει για τα καλά στο... ενδιαφέρον αρκετών Γερμανικών ομάδων. Ο...