Σάββατο, 27/07/24
Premier League

Αναβαθμίζει τις ακαδημίες η Γιουνάιτεντ

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει την αναβάθμιση που κάνει στις ακαδημίες της και έχει ξεκινήσει από την έλευση του Λουίς Φαν Γκάαλ, καθώς πρόσφατα ανακοίνωσε δύο νέα στελέχη.

Πρόκειται για το νέο υπεύθυνο των ακαδημιών και πρώην παίκτη του συλλόγου, μέλος της “χρυσής γενιάς του ’99”, Νίκι Μπατ. Ο Μπατ κατέκτησε αμέτρητους τίτλους με τη Γιουνάιτεντ και υπό την καθοδήγηση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και οι ιδιοκτήτες του συλλόγου ποντάρουν πολλά στην εμπειρία του.

“Είμαι ευτυχισμένος που μπορώ ν’ ανακοινώσω την έναρξη της συνεργασίας μας με τον Νίκι Μπατ”, είπε ο αντιπρόεδρος της Μάντσεστερ, Εντ Γουντγουορντ, συνεχίζοντας: “Ο Νίκι κουβαλά μαζί του τις παραδόσεις και την κληρονομιά του συλλόγου και ήταν η λογική επιλογή γι’ αυτή τη θέση.

Έτσι θα μπορέσουμε να εκσυγχρονίσουμε τις ακαδημίες μας και να κάνουμε νέες επενδύσεις, διατηρώντας πάντα τις βασικές αρχές και το στόχο που είχαμε ανέκαθεν. Πρόκειται για έναν παίκτη που αγωνίστηκε στην καλύτερη εποχή μας και θα δώσει πάθος, ενέργεια και εμπειρία. Τα τελευταία χρόνια 15 παίκτες έχουν αγωνιστεί σε 173 ματς με την πρώτη ομάδα κι αυτό είναι ένα νέο ρεκόρ”, κατέληξε.

Από την πλευρά του ο Νίκι Μπατ υποστήριξε ότι: “Είναι προνόμιο για εμένα να αναλαμβάνω μία τέτοια θέση, είναι μεγάλη τιμή να βοηθήσω και να περάσω σε νέα παιδιά τις αξίες της Μάντσεστερ. Ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος, να τροφοδοτούμε παίκτες στην πρώτη ομάδα, οι οποίοι θα είναι έτοιμοι και θα γνωρίζουν τι σημαίνει να παίζεις στη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου”.

Παράλληλα η Μάντσεστερ ανακοίνωσε και τη συνεργασία της με τον σκάουτερ Χένι Ντε Ρεγκτ, ο οποίος έχει θητεία στον Άγιαξ. Ο Ολλανδός εργάστηκε στον Αίαντα για 18 χρόνια αναλαμβάνοντας διάφορα πόστα, όπως σκάουτερ, αναλυτή, ακόμη και προπονητή σε μικρές ηλικίες και είναι ένας από τους πρώτους στόχους που είχε η Μάντσεστερ για την αναβάθμιση του των ακαδημιών Κάρινγκτον. Ο Ντε Ρεγκτ έχει συνεργαστεί με παίκτες όπως οι Φαν Ντερ Φάαρτ, Σνάιντερ, Ντε Γιόνκ, Χάιτινγκα κ.α.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Viral

Ο Μέσι αγόρασε… σπίτι γειτόνων επειδή τον ενοχλούσαν!

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία έφερε από το... παρελθόν ο Ράκιτιτς, σχετικά με τον πρώην συμπαίκτη του, Λιονέλ Μέσι. Και...
Viral

Στα… “Πράσινα” ο Τσιμίκας – Δεν το “είδε” ο...

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Άρνε Σλοτ, δείχνοντας την θέληση του αν κρατήσει τον...
Πορτογαλία

Η Μπενφίκα είναι… μανούλα στους νεαρούς – Πουλάει ακόμη...

Τι άλλο να κάνει η Μπενφίκα, παίρνει νεαρούς ποδοσφαιριστές και βγάζει... τρελά χρήματα από πωλήσεις. Πόσο μάλλον όταν...
Ισπανία

Η Παρί κάνει… ρελάνς για Νίκο Γουίλιαμς – Τη...

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να τη... σπάσει στη Μπαρτσελόνα και της "κλέψει" μια μεταγραφή, που οι...
ΠΑΟΚ

Συνεχίζουν να γράφουν για… Γερμανικές ομάδες και Κουλιεράκη!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει μπει για τα καλά στο... ενδιαφέρον αρκετών Γερμανικών ομάδων. Ο...