Δευτέρα, 10/11/25
Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου, 2025
Τμήματα Υποδομής

Αξιολόγηση ποδοσφαιριστών για Παναθηναϊκό

Προπόνηση, αξιολόγηση και εργομετρικά στην πιο ιστορική έδρα. Περισσότεροι από 100 επίλεκτοι ποδοσφαιριστές από όλη την Ελλάδα θα προπονηθούν στη Λεωφόρο το Σαββατοκύριακο 27 & 28 Φεβρουαρίου κατά τη διάρκεια του 4ου Προγράμματος Αξιολόγησης  των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού.

Από την Κέρκυρα, τη Χαλκίδα, την Καβάλα, το Αίγιο και πολλές ακόμα Σχολές, θα ταξιδέψουν τα παιδιά της ηλικιακής  κατηγορίας 2004 και 2005 για να προπονηθούν υπό τις οδηγίες του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας κ. Γιάννη Σαμαρά και των συνεργατών του. Οι μικροί ποδοσφαιριστές που μετέχουν στο Πρόγραμμα,  θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις με την καθοδήγηση του Βιοχημικού-Εργοφυσιολόγου κ. Γιάννη Τσεκούρα που ανήκει στο επιτελείο της Α’ ομάδας του Παναθηναϊκού.

Οι υπεύθυνοι των Σχολών Ποδοσφαίρου, με τους προπονητές και τους γονείς των παιδιών που θα βρεθούν στο «Απόστολος Νικολαΐδης», θα τύχουν καλωσορίσματος από μέλη του Παναθηναϊκού και τον Πρόεδρο των Σχολών κ. Βασίλη Κωνσταντίνου.

Το αναλυτικό Πρόγραμμα – Γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης»

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου
11:30 Συγκέντρωση των αθλητών του 2005 έξω από την μπουτίκ του Παναθηναϊκού, οδός Τσόχα. Οι αθλητές πρέπει να φοράνε το προπονητικό σετ / αθλητικό πακέτο των Σχολών.

12:30 Έναρξη προπόνησης αθλητών του 2005.
13:30 Συγκέντρωση των αθλητών του 2004 έξω από την μπουτίκ του Παναθηναϊκού, οδός Τσόχα. Οι αθλητές πρέπει να φοράνε το προπονητικό σετ / αθλητικό πακέτο των Σχολών.
14:00 Λήξη προπόνησης αθλητών του 2005.
14:10 Χαιρετισμός του Δ.Σ. των Σχολών κ. Κωνσταντίνου Βασίλειο.
14:30Έναρξη προπόνησης αθλητών του 2004.
16:00 Λήξη προπόνησης αθλητών του 2004.

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου:
09:00 Συγκέντρωση των αθλητών του 2005 έξω από την μπουτίκ του Παναθηναϊκού, οδός Τσόχα. Οι αθλητές πρέπει να φοράνε το προπονητικό σετ / αθλητικό πακέτο των Σχολών.
10:00 Έναρξη προπόνησης αθλητών του 2005.
11:00 Συγκέντρωση των αθλητών του 2004 έξω από την μπουτίκ του Παναθηναϊκού, οδός Τσόχα. Οι αθλητές πρέπει να φοράνε το προπονητικό σετ / αθλητικό πακέτο των Σχολών.
11:30 Λήξη προπόνησης αθλητών του 2005.
12:00 Έναρξη προπόνησης αθλητών του 2004.
13:30 Λήξη προπόνησης αθλητών του 2004.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο αντί – Ανιγκό έρχεται από… Ισπανία με συνεργάτη έναν πρώην “ερυθρόλευκο”!

Ο Ζοσέ Ανιγκό αποτελεί παρελθόν από την Ακαδημία του...

Και ξανά… ανύπαρκτη η Ελλάδα στις Ακαδημίες!

Για ακόμη μια φορά σε μια έρευνα, η Ελλάδα...

Μετά τον Αγγελάκη πάει και για… νέο ταλέντο από Αστέρα ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός πέτυχε διάνα με τον νεαρό Αγγελάκη και...

Ο Παναθηναϊκός… πόσταρε τις νίκες επί του Ολυμπιακού!

Ο Παναθηναϊκός είχε ένα... νικηφόρο Σαββατοκύριακο κόντρα στον Ολυμπιακό,...

Νίκη για την U17 της ΑΕΚ επί της Λάρισας!

Η ΑΕΚ βρήκε το γκολ για να επικρατήσει με...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ