Πέμπτη, 25/04/24
Super League U20

Παίζει μόνος του ο Ολυμπιακός…

Οι “ερυθρόλευκοι” μπήκαν για ένα ακόμη ματς δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκαν μόλις στο 5‘ με το σουτ του Ανδρούτσου, ένα γκολ που έμελλε να είναι και το μοναδικό της συνάντησης.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο για τις δύο ομάδες, αλλά και σκληρό, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ ο διαιτητής έβγαλε την κίτρινη από το τσεπάκι του 7 φορές, ενώ η Ένωση χρειάστηκε να ολοκληρώσει το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Γαλανόπουλου στο 72‘.

Έτσι ο Ολυμπιακός, έχοντας 17 νίκες σε 19 ματς στη σεζόν, συνεχίζει στην κορυφή της βαθμολογίας με 9 βαθμούς διαφορά από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος την Κυριακή φιλοξενεί τον Ηρακλή στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

ΑΕΚ: Ντούνης, Βιδάλης, Γιαννούτσος, Μακρoπουλιώτης, Σβάρνας, Γαλανόπουλος, Αντωνίου, Λίτσι (68′ Καρβουνίδης), Παπίτσας (46′ Κυριαζής), Τσέλιος, Τζάθας.

Ολυμπιακός: Κατσιμήτρος, Σάλιακας ( 60′ Μεγαρίτης), Νικολάου, Βατουσιάδης, Τόλι, Ρέτσος, Μανθάτης, Πλέγας (80′ Λάμπρου), Ανδρούτσος (71′ Κιρτζιαλιδης), Λάτσι, Βρουσάι.

Βασίλης Βούζας (προπ. Ολυμπιακού): “Ήταν ένας δύσκολος αγώνας και για τις δυο ομάδες. Προηγηθήκαμε πολύ νωρίς και πήραμε τη νίκη. Συνεχίζουμε την δουλειά μας. Το σημαντικότερο είναι να είμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι και ατομικά και ομαδικά. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη στο Πρωτάθλημα”.

Δείτε αναλυτικά τ’ αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής και τη βαθμολογία

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία

Στη Γιουβέντους μιλούν με τον… αντί – Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δύσκολα θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν τον......
Άρης

Στην Κρήτη για ταλέντα ο Άρης!

Ο Άρης ψάχνει να βρει νεαρούς ποδοσφαιριστές για την Ακαδημία του και έτσι ξεκινά δοκιμές στους μελλοντικούς...
Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς δείχνει το… μέλλον του Μόντριτς!

Ο Κροάτης αστέρας κοιτάζει πως να... φέρει το φιλαράκι του στα λημέρια του, για να συνεχίσει την...
Κωνσταντίνος Κωστούλας

Έχει έναν… βράχο με μέλλον ο Ολυμπιακός! (photos/vid)

Η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού έχει φέρει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο... Ευρωπαϊκό προσκήνιο, που άφησαν θετικές εντυπώσεις. Συνεχίζοντας...
Γερμανία

Τούρκικο ενδιαφέρον για τον νεαρό Τζόλη!

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει... παπάδες με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο...