Super League U15

Εύκολο απόγευμα για Ολυμπιακό

Οι Πειραιώτες ουσιαστικά “καθάρισαν” το παιχνίδι από το πρώτο μέρος, καθώς ο Μαρτίνης στο 12‘ άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 20‘ το δυνατό σουτ του Γεωργαντή έκανε το 0-2 και ουσιαστικά έδωσε και τη νίκη σον Ολυμπιακό.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τον Γλυνό στο 70‘ να κάνει το 3-0 με πέναλτι που κέρδισε ο Μπουλάρι.

ΑΕΚ: Φυρογένης, Μπολανάκης, Μπεκίρη, Αναστασίου, Καραβίδας, Αρβανίτης, Σταμάτης, Λαζαρίδης, Τσέλιος, Μπιλικαίδης, Αναστόπουλος.

Ολυμπιακός: Βεζύρης, Κωνσταντινίδης, Μαρτίνης, Γκοτζαμανίδης, Τασιάς, Ράμμα (65′ Μποσκουϊδης), Τσακίρης (72′ Μικρός), Γλυνός, Γεωργαντής (68′ Μπουλάρι), Φέκκας (75′ Τσέργας), Μούγιος (78′ Ντρούγκας).

Νίκος Τοπολιάτης (προπ. Ολυμπιακού): “Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια και για τη νίκη. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και τα πήγαμε καλά. Μπορούμε να παίξουμε και καλύτερα. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε στις προπονήσεις για να είμαστε καλύτεροι σε κάθε παιχνίδι και να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η πρόκριση στον τελικό.Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο σε κάθε αγώνα”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ισόπαλος ο Παναθηναϊκός με την Γιουβέντους!

Στο πρώτο του παιχνίδι στο Puskas Cup ο Παναθηναϊκός...

Ο Ολυμπιακός μπορεί να δεχθεί… προτάσεις πάνω από 25 “μυρίων” για Μουζακίτη!

Αποτελεί κοινό μυστικό στην διεθνή πιάτσα agents πως ο...

Ιστορική ομάδα ετοιμάζει τεράστιες αλλαγές στην Ακαδημία της!

Η "Βασίλισσα" του Βορρά αποφάσισε να επενδύσει στο μέλλον...

Πάει σε τουρνουά με κορυφαίες Ακαδημίες ο Παναθηναϊκός!

Η U17 του Παναθηναϊκού ζει μια δυνατή σεζόν. Αήττητοι...

Για ακόμη μια χρονιά ο Ολυμπιακός “υποδέχεται” ταλέντα στο Summer Camp!

Στον Ολυμπιακό ξέρουν καλά ότι τα μεγάλα ταλέντα δεν...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ