Super League U15

Εύκολο απόγευμα για Ολυμπιακό

Οι Πειραιώτες ουσιαστικά “καθάρισαν” το παιχνίδι από το πρώτο μέρος, καθώς ο Μαρτίνης στο 12‘ άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 20‘ το δυνατό σουτ του Γεωργαντή έκανε το 0-2 και ουσιαστικά έδωσε και τη νίκη σον Ολυμπιακό.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τον Γλυνό στο 70‘ να κάνει το 3-0 με πέναλτι που κέρδισε ο Μπουλάρι.

ΑΕΚ: Φυρογένης, Μπολανάκης, Μπεκίρη, Αναστασίου, Καραβίδας, Αρβανίτης, Σταμάτης, Λαζαρίδης, Τσέλιος, Μπιλικαίδης, Αναστόπουλος.

Ολυμπιακός: Βεζύρης, Κωνσταντινίδης, Μαρτίνης, Γκοτζαμανίδης, Τασιάς, Ράμμα (65′ Μποσκουϊδης), Τσακίρης (72′ Μικρός), Γλυνός, Γεωργαντής (68′ Μπουλάρι), Φέκκας (75′ Τσέργας), Μούγιος (78′ Ντρούγκας).

Νίκος Τοπολιάτης (προπ. Ολυμπιακού): “Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια και για τη νίκη. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και τα πήγαμε καλά. Μπορούμε να παίξουμε και καλύτερα. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε στις προπονήσεις για να είμαστε καλύτεροι σε κάθε παιχνίδι και να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η πρόκριση στον τελικό.Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο σε κάθε αγώνα”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Διπλό και πρόκριση για τον Ατρόμητο στη Λιβαδειά!

Πρόκριση για τον Ατρόμητο με 3-0 στην έδρα του...

Στάθηκε “Τίτορμος” κόντρα στον Λεβαδειακό και πήρε το τρίποντο!

Ο Παναιτωλικός δεν βρήκε δυσκολία και επικράτησε με 5-0...

Πρόκριση με καλό ποδόσφαιρο για τον Παναιτωλικό!

Πρόκριση για τον Παναιτωλικό, όπου πέρασε το εμπόδιο της...

Νίκη – τρίποντο για Ολυμπιακό επί του Βόλου!

Νίκη για τον Ολυμπιακό, όπου επικράτησε του Βόλου με...

Πέρασε από την Καλαμάτα ο Ατρόμητος!

Ο Ατρόμητος κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ