Πέμπτη, 18/04/24
Super League U17

Χωρίς φρένα ο Ολυμπιακός

Οι “ερυθρόλευκοι” προηγήθηκαν μόλις στο 13‘ με τον Κωστανάσιο κι έχασαν ευκαιρίες για να διευρύνουν το προβάδισμά τους στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη ο Πανιώνιος ισοφάρισε με το… καλημέρα (49′) σε 1-1, ωστόσο ο Χατζηιωαννίδης στο 70‘ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Πανιώνιος: Εξαρχάκος, Σπυρόπουλος, Κοντογιάννης, Γιάννης, Κουτσοποδιώτης, Ευαγγέλου, Δημητρόπουλος, Τζούζι Όργκες, Ματσάδες, Βέλμαχος, Αναστόπουλος.

Ολυμπιακός: Καράδαης, Τσιμπούκας, Γιανναράκης, Αμπάρα (83′ Μανωλάκης), Χατζηχρήστου, Νεοφυτίδης, Ξενιτίδης, Αγγελόπουλος (78′ Αντωνόπουλος), Κωστανάσιος (89′ Τσιντώνης), Καμπετζής (68′ Χατζηιωαννίδης), Τσιριγώτης (55′ Βοϊλης).

Δημήτρης Μαυρογενίδης (προπ. Ολυμπιακού): “Κάθε νίκη είναι σημαντική και ειδική όταν είναι εκτός έδρας και απέναντι σε μια καλή ομάδα. Παίξαμε καλά αλλά είχαμε ευκαιρίες να καθαρίσουμε πιο εύκολα το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε πιο ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια. Δεν μπορούμε να χάνουμε τόσες ευκαιρίες. Μπράβο στα παιδιά γα τη νίκη και την εμφάνιση αλλά έχουμε πει πολλές φορές ότι ο δρόμος είναι μακρύς και θέλουμε δουλειά και βελτίωση για να φτάσουμε στο στόχο μας”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Top10

Μια 10αδα από κορυφαίους… που ΔΕΝ σήκωσαν το ΤσουΛου!

Πολλοί αστέρες έχουν καταφέρει πολλά στην καριέρα τους, ωστόσο δεν κατάφεραν να φτάσουν στην κατάκτηση του Champions...
Top5

Οι… τεμπέληδες τερματοφύλακες που πέρασαν από το ποδόσφαιρο!

Ανά την ιστορία του ποδοσφαίρου, έχουν καταγραφεί και “τζάμπα” περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που πληρώνονταν χωρίς να παίρνουν καν...
Super League 2 U19

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Super League 2...

Η Super League 2 U19 φέρνει ματσάρες με την 10η αγωνιστική της, που κάνει σέντρα το Σαββατοκύριακο. Αναλυτικά...
Ολυμπιακός (U19)

Ραντεβού με την… ιστορία για τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για μια μεγάλη μάχη αύριο (15:00) κόντρα στην Γαλλική Ναντ, για μια θέση στον...
Super League U15

Με ντέρμπι το Σαββατοκύριακο στη Super League U15!

Ματσάρες και αυτή την αγωνιστική για τις ομάδες της Super League U15, που κυνηγούν την πρόκριση στο Final Four. Όλοι οι...